Kedy sa vám zahojila rana po vytrhnutí zubu múdrosti?

lucia851
27. aug 2019

Ako dlho ste pocitovali bolest po extrakcii zubu mudrosti.jw som 9 dni po zakroku a stale to boli a opuchlo mi dasno

zuzkapap
27. aug 2019

Ahoj. No ja som toto zažila 4 krat... Našťastie už mam všetky vonku 😅 a keď ťa to boli ešte po takom dlhom čase je možné že sa to zapalilo a treba nasadiť antibiotika. Tiež som mala 2x taký istý problém a az antibiotiká pomohli. Treba ísť naspäť tam kde ti to robili sa poradiť 🙂

lucia851
autor
27. aug 2019

Antibiotika som vybrala,mala som na tri dni a boli to aj tak

ctrl
27. aug 2019

@lucia851 mna bolelo 13 dni intenzita bolesti bola tak na 1 Ibalgin cez deň a 1 na noc presne po 13 dňoch ako keby utalo bolo po bolesti ale opuchnuté som to nemala Aké si mala ATB zvyčajne sa dáva DALACIN tam je 16 tabliet mne ho dali v prípade ak by bola bolesť neznesiteľná a opuchla by som alebo mala by som teplotu ale nakoniec nebolo treba brat.

lula313
28. aug 2019

@lucia851 mna to bolelo asi okolo 4 dni. Mne Dr vravela, že keď sa spravi opuch, alebo má to po tyzdni bude boliet, mám dobehnut pre ATB kvôli vzniknutemu zápalu.

lucia851
autor
28. aug 2019

Mne dali summamed na tri dni.A uz som z nich dostala,aj mykozu.

3petka
28. aug 2019

@lucia851 Riadne to bolelo Dva týždne po zákroku bola som denno denne na tabletkách, riadne som nemohla jesť a ešte asi mesiac som cítila bolesť

judar
28. aug 2019

Ja nechapem preco si ich skoro vsetci davaju trhat ...ci to je snad povinne alebo?....mne narastol jeden a co si pamatam tak to bolelo jak slak a ako mi narastol musela som si kusok dasnovej koze ktora sa mi prerezala rucne strucne otrhnut ..okolie sa mi zahojilo a nemam dlhu dobu ziadne bolesti...tak ma docela zaujima ze ako to je stym trhanim lebo sa mi zda ze zubari maju na tomto vybudovany slusny biznis kol 100€ za jeden zub ako kde

lucia851
autor
28. aug 2019

Pretoze ma ten zub bolel tak musel ist von preto si ich davam trhat toto bol uz posledny

lula313
28. aug 2019

@judar davaju si ich trhat, lebo im spôsobujú bolesti, zle sa čistia, takze lahko na nich vznikne kaz, tlačia na iné zuby a tak ich dokrivia.. máš kopec dovodov..