Baby, tie ktore ste mali koronu a stratili ste zmysly, za kolko sa vam vratili? my sme cela rodina bez, uz 5 dni a mam pocit ze ma uz porazi🤪
@davida pobavila ma strata chuťu 😀 ale k veci: u nás ja a dcéra a chuť nebola asi tak 2-3 dni, čuch cca 1-2 dni
mne to trvalo 3-4 dni...
Moja kamoska bola pozitivna v polke augusta a cuch stale nema 🤷♀️
vacsina ma statu len par dni, ale niekomu to pretrvava dlhsie, pokial to netrva dlho, vobec ma to netrapi. su horsie priznaky.
ja mam dnes 10den od zaciatku prejavou a stale mam este zvysene teploty ( mozno aj horucku, este neviem co bude do vecera ). vcera poobede som mala zas 38,2°C. vzdy ked mi stupa teplota, strasne ma bolia svaly, klby a chrbtica. neda sa mi lezat, nevydrzim v jednej polohe ani par sekund. strata cuchu a chuti je najmensi problem. uplne som cuch stratila tak 5-6den a zatial ho este nemam, ale uz predtym bol tlmeny. no zda sa mi, ze cosi citim., strata chuti najvyraznejsia bola tak 2 dni a mimo to len mierne tlmena.
a akoby toho nebolo malo, mala som tazkosti s pruhom. nastastie sa to zlepsilo.
Mne sa cuch vrati tak do 2 tyzdnov
Svokra bez cuchu 4 dni, manzel 8 dni, kamoska nema cuch ani chut uz treti tyzden.
Mne sa vratil chch cca po 10 dnoch, ale moja svagrina nema stale a to bola pozit v 9/20