Kedy sa vám vrátil čuch a chuť pri Covide?

davida
8. nov 2020

Baby, tie ktore ste mali koronu a stratili ste zmysly, za kolko sa vam vratili? my sme cela rodina bez, uz 5 dni a mam pocit ze ma uz porazi🤪

rachel36a
8. nov 2020

Mne sa vratil chch cca po 10 dnoch, ale moja svagrina nema stale a to bola pozit v 9/20

mogaa
8. nov 2020

@davida u každého je priebeh iný, včetne stratenia príznakov....isté je, že u časti ľudí ostanú aj trvalé následky - buď poškodené orgány ako plúca, srdce alebo aj strata čuchu....niekomu trvá mesiace únava, kašel a aj strata čuchu - či a kedy to prejde, ti nepovie nik....

panelacikova
8. nov 2020

@davida pobavila ma strata chuťu 😀 ale k veci: u nás ja a dcéra a chuť nebola asi tak 2-3 dni, čuch cca 1-2 dni

katinka71
8. nov 2020

@davida mne sa vratili chut aj cuch do 2 tyzdnoch od straty

manushka
8. nov 2020

mne to trvalo 3-4 dni...

davida
autor
8. nov 2020

@rachel36a od septembra?😱no tusim na mna padla jesenna depresia prave🤪

rachel36a
8. nov 2020

@davida nastastie len cuch...😉

diewcatqoo
8. nov 2020

Moja kamoska bola pozitivna v polke augusta a cuch stale nema 🤷‍♀️

majamat
8. nov 2020

vacsina ma statu len par dni, ale niekomu to pretrvava dlhsie, pokial to netrva dlho, vobec ma to netrapi. su horsie priznaky.
ja mam dnes 10den od zaciatku prejavou a stale mam este zvysene teploty ( mozno aj horucku, este neviem co bude do vecera ). vcera poobede som mala zas 38,2°C. vzdy ked mi stupa teplota, strasne ma bolia svaly, klby a chrbtica. neda sa mi lezat, nevydrzim v jednej polohe ani par sekund. strata cuchu a chuti je najmensi problem. uplne som cuch stratila tak 5-6den a zatial ho este nemam, ale uz predtym bol tlmeny. no zda sa mi, ze cosi citim., strata chuti najvyraznejsia bola tak 2 dni a mimo to len mierne tlmena.

a akoby toho nebolo malo, mala som tazkosti s pruhom. nastastie sa to zlepsilo.

julka1990
8. nov 2020

Mne sa cuch vrati tak do 2 tyzdnov

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alfged
8. nov 2020

Svokra bez cuchu 4 dni, manzel 8 dni, kamoska nema cuch ani chut uz treti tyzden.