Kedy sa objednať na PCR?

27. nov 2021

Ak je osoba pozitivna po AG teste a teraz caka na odber na PCR, tak ja sa mozem objednat uz teraz na PCR alebo musim cakat na jeho pozitivny PCR? Ps: Spolocna domacnost
Dakujem

balkica
27. nov 2021

Kamoska sa objednala hneď naraz aj s partnerom na PCR keď mal on pozitívny AG

autor
27. nov 2021

@balkica vdaka

dee01
27. nov 2021

aj ja som sa objednávala hned

zuzikak
27. nov 2021

mozete sa objednat spolu.

andrejka1974
27. nov 2021

Ja som seba aj deti objednala hned

autor
27. nov 2021

Vdaka za odpovede

ctrl
27. nov 2021

Urobiť PCR test sa odporúča na 5-7 deň od dcérynho AG testu .

autor
29. nov 2021

Takze ocino je pozitivny od soboty AG, tak som nas objednala hned a dalo mi termin na 1.12 a dnes som volala na hygienu v susednom okrese, kvoli tomu, ze nam sestricka povedala, ze ked je ocino od nas izolovany, tak si mame zavolat, ci v tomto pripade plati karantena. Na hygiene mi povedali, ze plati karantena pretoze zijeme v spolocnej domacnosti (byvame s rodicmi) a ze sa mame objednat na PCR a ked som povedala, ze uz sme, tak mi povedala, ze je to priskoro na tu stredu a preobjednala nas az na 7.12.., ale keby sme mali priznaky (co nemame) mame sa preobjednat na skorsi termin. Mne ten termin nevadi, lebo som na RD, ale manzela v praci potrebuju a HO nemoze pracovat a jemu sa ten termin zda az velmi neskoro, kedze karantena ocinovi konci v den nasho PCR a nam bez PCR testu by tiez s ocinovou karantenu tiez koncila, keby sme nemali priznaky. Ocino sa ma uz lepsie, mal lahky priebeh, ma este dusivy kasel. Nieje to fakt neskoro?

ctrl
29. nov 2021

Nie je to neskoro , do 7 dni od otcovho PCR testu sa u vás môžu aj nemusia prejaviť priznaky.

autor
29. nov 2021

@ctrl PCR mal vcera, ale vysledok este nevie

balkica
29. nov 2021

Dosť neskoro. Nám dali vždy o 5 dní termín. Pred pol rokom sa dávalo o 10 dní, teraz o 5-6, ale možno ako kde.