Ak je osoba pozitivna po AG teste a teraz caka na odber na PCR, tak ja sa mozem objednat uz teraz na PCR alebo musim cakat na jeho pozitivny PCR? Ps: Spolocna domacnost
Dakujem
@balkica vdaka
aj ja som sa objednávala hned
mozete sa objednat spolu.
Ja som seba aj deti objednala hned
Vdaka za odpovede
Urobiť PCR test sa odporúča na 5-7 deň od dcérynho AG testu .
Takze ocino je pozitivny od soboty AG, tak som nas objednala hned a dalo mi termin na 1.12 a dnes som volala na hygienu v susednom okrese, kvoli tomu, ze nam sestricka povedala, ze ked je ocino od nas izolovany, tak si mame zavolat, ci v tomto pripade plati karantena. Na hygiene mi povedali, ze plati karantena pretoze zijeme v spolocnej domacnosti (byvame s rodicmi) a ze sa mame objednat na PCR a ked som povedala, ze uz sme, tak mi povedala, ze je to priskoro na tu stredu a preobjednala nas az na 7.12.., ale keby sme mali priznaky (co nemame) mame sa preobjednat na skorsi termin. Mne ten termin nevadi, lebo som na RD, ale manzela v praci potrebuju a HO nemoze pracovat a jemu sa ten termin zda az velmi neskoro, kedze karantena ocinovi konci v den nasho PCR a nam bez PCR testu by tiez s ocinovou karantenu tiez koncila, keby sme nemali priznaky. Ocino sa ma uz lepsie, mal lahky priebeh, ma este dusivy kasel. Nieje to fakt neskoro?
Nie je to neskoro , do 7 dni od otcovho PCR testu sa u vás môžu aj nemusia prejaviť priznaky.
@ctrl PCR mal vcera, ale vysledok este nevie
Dosť neskoro. Nám dali vždy o 5 dní termín. Pred pol rokom sa dávalo o 10 dní, teraz o 5-6, ale možno ako kde.
Kamoska sa objednala hneď naraz aj s partnerom na PCR keď mal on pozitívny AG