Kedy sa objednať ku Dr. Holáňovi v Procare?

janulienka_janka
13. júl 2021

Ahojte dievčatá, som 15+0tt.. Chcem ísť v 20tt na 4d ultrazvuk k Dr Holáňovi. Nedovolala som sa tam, tak som písala mail no zatiaľ odpoveď žiadna. Myslíte, že ešte bude mať nejaký voľný termín? Koľko vopred ste sa vy objednávali? Kľudne mi môžete dat aj recenziu na pána doktora, zatiaľ som počula na neho len samé chvály. 😁
Dakujeeem

denden77
13. júl 2021

@janulienka_janka ja som bola 2x, v 22tt a 30tt.. za mna obrovska spokojnost 😊 urcite dalej volaj, hoci myslim, ze na email ti odpisu.. mava tam uplne full, cize objednat sa treba co najskor 😊

janulienka_janka
autor
13. júl 2021

@denden77 super ďakujem pekne ❤️ a koľko si prosím platila??

hviera81
13. júl 2021

nebola som tam, ale ked som pisala na termin, tak mi vedeli dat najskor o mesiac.... takze nic 🙂 a mne teda na infolinke povedali ze len mailom....

denden77
13. júl 2021

@janulienka_janka platila som registracny poplatok, ked ma zabijes.. tusim 33€ a potom uz len za fotky, tusim 7€/ks

martina_90
13. júl 2021

@janulienka_janka Ahoj, ja som mu písala pred 4 dňami, a dostala som odpoveď že majú dostupné termíny od 13. septembra. Ja som chcela ísť k nemu na 3D/4D ultrazvuk no už to nestíham ☹

zooeynka
13. júl 2021

Najblizsie volne terminy su az na september.

brezza
13. júl 2021

Ja ked som volala na zaciatku oktobra, tak mal volne terniny az koncom januara, takze tak.

janulienka_janka
autor
13. júl 2021

No baby, najbližší voľný termín 20.9 a to už budem veľmi tehotná 🤣🤣🤣 takže idem zháňať inde, ďakujem 😘