Čaute mám koronu už 8 dní teda už mi nie je nič ale od piateho dňa nemám čuch. Kedy sa to vráti? Je mi to strašne nepríjemné 😟
@lenocka8894 bože to je katastrofa cela korona hnusná ... Toto som vôbec nečakala že pri omikrone sa stane
Cuch asi mesiac...chut sa mi vracala postupne pol roka
čuch som stratila presne 01.11.2021 a dodnes nie je úplne späť, občas niečo cítim, niekedy vôbec nič
No je to hrozne ale podla mna je horsie stratit chut 🙄 ja som pri delte stratila cuch
@lenocka8894 no tak chuť mám tiež taku všelijaku, dnes som jedla papričky jalapenos a stipat má to začalo až asi po 4 zjedenych kúskoch... Ale ako chuť čokolády mám, aj polievka chutila ako polievka... Akurát cibuľa mi chutí ako sypké jablko 😭 a cesnak ten zas tak divne nie ako cesnak ... Ale sladké a slané našťastie cítim
Mama s otcom stratili cuch pri delte, cize minulu jesen. Otcovi sa tak do mesiaca-dvoch vratil a mama mi akurat dnes pisala, ze uz sa uplne vratil. Drzim palce, nech je to skor.
od novembra a este stale sa nevratil uplne... a to niekedy som mala tak citlivy nos ze az... teraz citim len vyrazne vone klasicke skoro vobec...napriklad ked ovoniam mlieko neviem ci je dobre alebo pokazene... musia testovat deti... :-/
Čuch mi zostal, ale chuť som stratila. Trvalo to viac ako rok, kým sa vrátila, ale ani dnes to nieje také ako predtým.
Asi 10 dní som nemala čuch. Doktor mi napísal hneď na začiatku nejaké antihistaminiká a tie zabrali
Svokre sa doteraz nevrátil..je tomu skoro rok
Covid som mala v marci 2021, čuch sa mi ešte úplne nevrátil 😟
Mne asi týždeň po covide trvalo kým sa mi vrátil čuch
Svagrina mala v novembri a na jar este nemala cuch...je to individualne
Mne sa asi po cca mesiaci zacal vraciat cuch ale nie uplne a do pol roka uz som citila vsetko 🙂