Ahojte, otec bol pozitívny na kovid samozrejme sme ostali všetky v karanténe, zajtra idem na pcr test , 5 dni už fakt mi neni dobre horúčky som nemala iba vnútornú ,ale všetky príznaky ako bolesť hlavy,celého tela ale komplet aj prsty má bolia ,bolesť hrdla,hnačky, nechuť,nemam čuch, kĺby , kašeľ,zimnice mám každe 2hod , beriem všetky vitamíny, voľno dostupné lieky všetky , jesť nedokážem Max dva krát si hryznem, koľko toto bude trvať ako by som si mohla ešte uľaviť ?hlavne od zimnic a bolesti tela.
Pockaj na vysledky pcr testu. Ak si pozitivna, zavolaj dr, predpise ti po telefone lieky, ktore si uz len vyberies v lekarni. Ak by sa to nahle velmi zhorsilo, tak smer pohotovost.
@jjanulienka kde sa da prosim kupit a ako hodavkovat? popripade da sa kombinovat s i vermectinom ?dakujem
Po IVM do dvoch dní úľava u nás.
@sarita510 je na predpis a netuším či sa môže kombinovať ale asi zbytočne keď sú oboje proti virusom
@faith6 mne bolo lepsie až na 9 deň, dovtedy som myslela že zomriem
https://www.najlekaren.eu/aktuality/invermektin...
Dá sa teda konštatovať, že účinnosť ivermektínu v boji s covidom preukáže až čas. V súčasnosti je jeho užívanie skutočne len na experimentálnej úrovni.
Zaujimave. ivermektín je ovela viac experimentalny liek ako vakciny., Skoro nikto s nim ale nema problem, s vakcinou ano.
@faith6 vitamin B komplex berieš? Najlepší na iminitu. Najlepšie brať naraz s magnéziom.
@faith6
@sarita510
@hruska91
Čo sa týka liečenia (aj Ivermectinom), veľmi dobré skúsenosti má lekárka MUDr. Janeková, ktorá stále ordinuje a ľudí naozaj lieči. Prikladám rozhovor zo včera a jeden z leta:
27.11.2021
https://www.ta3.com/relacia/22516/nemocnice-su-...
26.7.2021
Ivermektin a delta variant
@liljana ľudia sa boja injekcii keby bola vakcína v tablete verím tomu že by s tým nemalo toľko ľudí problém ...a ide hlavne o tie ťažké kovy ako stabilizátory....ja zasa nerozumiem tomu že o Tom stále musí niekto hovoriť..tak raz sa niekto sa pre niečo rozhodol neockovat a druhý áno ...porovnavať to s inými liekmi je dosť cez......väčšina ľudí čo sa ockovala sa neockovala zo strachu z covidu ale aby mohli chodiť do restiky a cestovať....a drvivá väčšina čo sa neockuje nieje preto že sa nechcú ale majú väčší strach z následkov očkovania ...
@sovica jedna lekárka ktorá to má v hlave uložené správne. Klobúk dole.
Baby ďakujem za rady , samozrejme s obvodnou lekárkou som volala povedala mi že antiobiotika mi nepredpise lebo ona nemôže a covid sa antiobiotikami nelieči nadiktovala mi asi lieky v hodnote 200€ , vitamíny beriem všetky. Volala som aj na pohotovosť povedali ihneď volať keď sa mi bude horšie dýchať a nemám riešiť či mám test alebo nie tak som rada aspoň zato.. mám 26r. takže dúfam že bude všetko v poriadku.
@faith6 nam nadiktovali pre deti az by to chytili od muza, jox na hrdlo, na hnacku nieco hylak imodium, imunoglukan, tussirex na kasel ze sa im velmi osvedcil, paralen. Nasa obvodna nam asi pred mesiacom predpisala ivermektin, az by nahodou, muz tento tyzden ostal pozitivny a hned si ho pri prvych priznakoch nasadil ,zvysenu teplotu mal necele dva dni, trocha hlava a oci ho boleli, a teraz dalsie tri dni sa citi uz super akurat ze dnes stratil chut a cuch, inak akoby mu nic nebolo. K ivermektinu berie decko, cecko, zinok, a robime caj čerstvý zazvor citron med. Nic ine.
Nasad si čo najskôr isoprinosine