ahojte, bola som dnes o 8mej rano na PCR test v Kosiciach a chcem sa spytat ci neviete ake su teraz lehoty na vysledok. Povedali mi, ze do 96 hodin ale zda sa mi to vela kedze potrebujem to vediet dozajtra. Len chcem vediet orientacne, ze kedy to tak mozem cakat alebo vase nejake skusenosti, ze kedy vam to prislo. Dakujem
@sweet20 skúste si pozrieť tu: https://covidforms.nczisk.sk/covid-19-validate-...
negatívny a výsledok prišiel cca 1 a pol dňa po teste. Ale niektorí ozaj čakajú na výsledok aj 2-3 dni.
@sweet20 ak to máš pre lekára, resp. pre niečo súrne a vedeli o tom, tak je možné, že budeš mať výsledok skôr- súrnejšie prípady môžu uprednostniť
@nikka455 určite náhoda. Dcéra bola včera o 7:30 na pcr okolo 17:00 mala výsledok pozitivny
@sweet20 dakujem vam baby, ja cakam tiez, ze bude pozitivny.. nepotrebujem to k lekarovi ale v nedelu sa vraciam na intrak kvoli skuske tak potrebujem vediet ci mam upchaty nos len kvoli nadche alebo fakt mam covid lebo som bola s pozitivnou osobou este minuly tyzden tri dni a zistila som to az v utorok
este sa vas chcem spytat, ze ked vam prisiel pozitivny vysledok mali ste tam napisane aj to, ze aky typ covidu to je? alebo ako sa to da zistit?
uz mi prisiel vysledok ale nepise ci omikron alebo co to je
Ja som bola vcera okolo 10.20 a zatial nemam vysledok. Bola som na Ipelskej.
@sweet20 na test som bola vcera okolo obeda vysledok prišiel dnes večer