Ahojte, po akom case pride sms s terminom na PCR test teraz? Objednava sa cca o tyzden, nam potvrdila ucitelka, len nevieme, kedy pride sms od zaregistrovania (registrovali sme vcera). Dakujem za info
nam o 2dni
to mas rozne. co som pocula, tak aj ze info o vysledku ti pride do 30 hodin, inde povedia do 72. neviem, preco je v tom takyto chaos.
My sme boli pcr piatok 7:30, sms prišla o 13:00
Ja čakám od 25.11 dnes je 29.11
dcera mala pozitivnu spoluziacku, v pondelok bol posledny kontakt, v stredu som ju objednavala a v piatok prisiel termin na sobotu (cize na 5. den od posledneho kontaktu). Vysledok bol v pondelok
Mne prisiel termin hned a vysledok mi prisiel na druhy den od zobratia vzorky
vcera 28.11.sme objednavali celu rodinu (dcere vysiel pozit. domaci antigen), deti mali termin uz vcera (dcera na 1.12, syn na 8.12.) a v noci dosiel termin aj mne aj muzovi na 3.12. Syna som dnes prehlasila na 1.12. kedze mal 2 dni priznaky
3 dni na PCR test ďalšie 3 dni na výsledok ... ☹
No ja dúfam, že ma ta korona dovtedy aj neprejde, kým mi príde termín…
@katkaseiner prosím, ako sa prehlasit
@marco2 ak dátum tak hľadaj číslo na nete Regionálny úrad verejného zdravotníctva (ale v tvojom okresnom meste). Na prvý šup som sa dovolať a páni bola veľmi mila
Ahoj, registrovala som sa v piatok 26.11. a ešte sa mi neozvali..
@domiborovska behom 3 dni som registrovala 3 ľudí...všetkým nám došla smska s terminom behom hodiny. Ja som mala pcr test už včera a výsledok som mala do desiatich hodín... Košice
@magdalenkad aj nam uz dnes prisla, vcera sme sa registrovali a PCR test na stredu, cize 3 dni od registracie
@domiborovska záleží asi od toho co zadáš. Ja som mala príznaky, takže mi dali termín hneď na ďalší deň, ale synovi keďže je bezpriznakovy, čiže iba kontakt, dali na stredu
@magdalenkad mal antigen pozitivny, to som zadala, plus kasel