Ahojte, som 4 den po sekcii spinalom. Vcera mi robili krvnu zatku pre bolest hlavy. Oddnes ma boli krcna chrbtica. Mali ste to niektora? Kedy ta bolest prejde? Co na to zabera? Dakujem
@maca2017 dakujem takze musela si vyhladat odbornika, no uvidim ci mi to prejde alebo budem mat taky isty priebeh:-/
Zdravim vas , chcem są opytat prosim vas som po operacije 7 tyzden krcnej hrbtice stavca c6-7 no bolesti rukach mam a tiez zapestia vecer bolesti hlavi ? Mal niekto podobne problemy ??? Dakujem vopred
@tehulka2016 Mne pichali spinal, následne po troch dňoch krvnú zátku. Mala som bolesti aj v krčnej oblasti, ale hlavne v krížovej ešte 8 týždňov po tom. Ale to tak, ze som nemohla ani krpca zdvihnúť. Bola som u ortopéda, dal mi obstreky, keďže som už po 4 týždňoch nekojila tak aj lieky od bolesti. Zabralo minimálne. Nakoniec som si našla a zaplatila fyzioterapeuta. Bola som u neho 5x, niečo so mnou pocvičil, rozmasíroval a, musím si zaklopať, prešlo to. Vrátilo sa to potom este raz, teraz pred dvoma týždňami, takže znova, ale stačilo iba raz a znova v pohode...Dúfam že už sa to nevráti. Tak ako neprajem nikomu zažiť postpunkčnú bolesť hlavy, tak veru ani toto nebola žiadna prechádzka ružovým sadom. Ani vystrieť, ani zohnúť, malého som nemohla vybrať z postieľky...☹️☹️☹️