Prosím vás ak ste sa boli testovať (pcr) ráno, prisiel vam výsledok ešte v ten deň? Ja som sa bola dneska ráno a neviem či mám očakávať výsledok ešte dnes alebo až po sviatkoch
Ide o to ako stíhajú jednotlivé odberové miesta... Niekto m a ešte v ten deň poobede a niekto až druhý deň napoludnie.... Nedá sa to zovšeobecniť.
záleží do toho v akom intervale sa to nosí z odberoveho miesta do labákov,labáky maju určitu kapacitu denne....ak je už nad.tak sa to bud posuva ina do labakov alebo si to počká na druhý den
Dcerka bola v stredu o 10.00 vysledok v piatok o 19.30
Ja som bola v pondelok 0 pol 8, výsledok bol na druhý deň doobeda.
My sme mali kontakt s pozitívnym v stredu, v piatok som nas objednala na testy, termin prisiel v sobotu, muz bol objednaný na pondelok rano vysledok mal hned vecer okolo desiatej, mna objednali az na štvrtok a na výsledok som cakala do nedele vecera. Cize je to velmi individuálne
my sme boli v nedelu o 13. hod a vysledok prisiel v utorok okolo 15. hod. Bolo to este v oktobri, ked bola situacia podstatne lepsia, ako je teraz. Testovali nas v Trnave.
Do 96 hodín je lehota. Ale tetaz cez Vianoce bohvie ako budú robiť.
Ahoj ja o 8.30 odber vysledky druhy den o cca 12
Ja som bola o 8.58 a výsledok mi prišiel až o 4. dni
Ahoj,syn bol pred 2 mesiacmi v Ba testovaný vo štvrtok 11:10 a výsledok prišiel až v piatok 21:10.
Ja som bola minulý štvrtok o 8.00 a večer o 19.00 mi pipla smska
Ja som bola v pondelok o 10.00 a výsledok prišiel dnes o 11.00
Bola som včera o 9 h - výsledok dnes o 20.30.h (10 osôb, ktoré boli na odbere so mnou mali výsledok už včera o 17.30) - všetci negat
Kamoška bola o 10.00 a výsledok mala o 17.00