V 5,-6. týždni som potratila.Kyretáž nebola zatiaľ nutná, doktor povedal že to vyzerá, že sa to vyčistí samo. Povedal len aby som prišla na kontrolu, ale z toho šoku som sa zabudla opýtať kedy. chcem sa spýtať, kto máte skúsenosti, že ako dlho asi trvá krvácanie po takomto potrate, lebo už to mám cez týždeň a stále to nechce skončiť, a kedy je najlepšie ísť na kontrolu.ďakujem!!!
ja som chodila na kontrolu každý týždeň až pokial hodnota HCG nebola na nule.....
Nevidím v tom problém, keď mu v pondelok zavoláš a opýtaš sa ho, kedy máš prísť..
malo by to trvat cca. 6 tyzdnov... niekomu to trva aj menej... nemusi to byt krvacanie, moze to byt len spinenie, ale cca. 6t...
Stary prispevok, ale tiez sme prisli o babatko asi v 5. tyzdni a lekar mi vobec nekazal prist na kontrolu, iba, ked som otehotnela- tesne po porode, tak mi povedal, ze ked nebudem mat menstruaciu, mam prist, inak nic, ako keby s tym potratom ratal... :/
Ahoj. Ja som bola na kontrole, ked som uz krvacala len slabucko, ako ked ti konci menzes. Pokial nemas stale silne krvacanie, alebo bolesti, nemusis sa bat. Krvacat budes aj 2 tyzdne, mozno aj dlhsie spinit, zalezi aj od toho, ako silno si krvacala na zaciatku.