Kedy ísť na kontrolu po spontánnom potrate?

misul78
14. jún 2013

V 5,-6. týždni som potratila.Kyretáž nebola zatiaľ nutná, doktor povedal že to vyzerá, že sa to vyčistí samo. Povedal len aby som prišla na kontrolu, ale z toho šoku som sa zabudla opýtať kedy. chcem sa spýtať, kto máte skúsenosti, že ako dlho asi trvá krvácanie po takomto potrate, lebo už to mám cez týždeň a stále to nechce skončiť, a kedy je najlepšie ísť na kontrolu.ďakujem!!!

igiana
14. jún 2013

Ahoj. Ja som bola na kontrole, ked som uz krvacala len slabucko, ako ked ti konci menzes. Pokial nemas stale silne krvacanie, alebo bolesti, nemusis sa bat. Krvacat budes aj 2 tyzdne, mozno aj dlhsie spinit, zalezi aj od toho, ako silno si krvacala na zaciatku.

zuzana2000
14. jún 2013

ja som chodila na kontrolu každý týždeň až pokial hodnota HCG nebola na nule.....
Nevidím v tom problém, keď mu v pondelok zavoláš a opýtaš sa ho, kedy máš prísť..

tilly
14. jún 2013

malo by to trvat cca. 6 tyzdnov... niekomu to trva aj menej... nemusi to byt krvacanie, moze to byt len spinenie, ale cca. 6t...

jahodka4
24. apr 2019

Stary prispevok, ale tiez sme prisli o babatko asi v 5. tyzdni a lekar mi vobec nekazal prist na kontrolu, iba, ked som otehotnela- tesne po porode, tak mi povedal, ze ked nebudem mat menstruaciu, mam prist, inak nic, ako keby s tym potratom ratal... :/