ahojte,
mam 5,5 mesacnu dceru - kojim ju od narodenia tak na 50%, viac mlieka nemam.
este stale som nedostala menzes.
kedy ste dostali menzes?
aj hormony sa mi po porode asi uz ukludnili, lebo uz mi aj vlasy prestali vypadavat🙂
chcem kramy, lebo chceme druhe babo - ale chcem aj kojit, dokedy bude mala chciet...
dakujem za vase skusenosti
Ja som plne dojcila do 6 mesiacov, dostala som menzes, ked mala dcerka 9 mesiacov. Ale otehotniet mozes uz aj teraz - dojcenie (ani plne dojcenie) nie je zarucena antikoncepcia 😉
Ja som plne dojcila pri prvom a menstruacia dosla presne 7 tyzdnov po porode. Stastna to zena, co ju nema, co najdlhsie 😉 Otehotnies mozes a nemusis ani menzes mat, su zeny co idu z tehu do tehu aj bez nej.
ja som rodila november 2011 a prvy krat som dostala maj 2013, potom zase az v juli, kedy bude teraz uvidim 🙂 a este stale malu kojim
Pri prvej babe som dostala menzes až po 18 mesiacoch / týždeň po tom ako som prestala dojčiť, pri druhej som dostala menzes po šesťstonedelí, mala som veľmi pravidelne a dojčila som bez 2 týždňov 3 roky. Takže to je individuálne.
ja som plne kojila, aj kojim vyse rok a pol a prvy krat som dostala menzes tyzden po sestonedeli ( teda na siedmy tyzden) a to som myslela, ze si na cas od neho oddychnem..🙂
To je velmi individualne. Po prvom porode som to dostala po 7 mes., po druhom po 8 mes.
je to veľmi individualne, po prvom dieťati po 2 mesiacoch a plnom kojení, po treťom dieťati po cca 2 rokoch a iba občasnom kojení
@cicamica1980 U mna trikrat pri plnom kojeni menzes velmi skoro. Ale viac Ta asi potesi pripad kamosky, ktora naplno kojila a menzes nedostala....zato do roka mala druhe babo 😎 😅 Niekedy sa skratka podari trafit zrovna do prvej ovulacie a menzes ani nestihne prist. Drzim palce nech sa vam zadari ako si zelate.
no to je asi tak, keby si sa opytala kedy zacne male chodit....niektore v 9m a niektore v 15m 🙂 Je to individualne. Mam kamosky co plne dojcili a dostali do pol roka a niektore dostanu az po roku.