ahoj, je to take blbe ale par dni som si vsimla ze ked zjem cokoladu( 5-6 kociek) alebo nanuk ako dnes napr. pride mi strasne nevolno.zacne mi boliet strasne hlava, je mi zle celkovo, citim tlak v hlave, je mi na odpadnutie.presne ako ked mi v tehu robili test na cukrovku a musela som vypit tu hnusnu hovadinu ..dufam ze to nebude cukrovka🙄
Ja som niekedy na litre kolu pila az min rok mi bolo zle. Myslela som ze z toho nakoniec chrbtica ale trz si dam kolu uz len sem tam aj to si uzivam 😀 tebe ak je zle nejedz 😉
mozno si nieco zjedla a mas trosku pokazeny zaludok, a teraz si nieco das, tak telo vysiluje. Skus si davat hylak 2x denne podla predpisu aspon 7 dni, ci sa situacia nezlepsi. Mozes mat len bakterialnu nerovnovahu.
To ma aj moja dcéra. Keď niekde sme, napr. párty kde si dá slodkosti má minimálne hnačku, keď zje toho viac, vracia. Mne to tiež nerobí dobre. Keď to preženiem, mám taký pocit po čase, akoby mi klesla energia zo 100 na 2 a meliem z posledného. T.j. musím to zachrániť kávou alebo ďalším cukrom. Tak som s tým prestala a je mi super
hura existuje niekto dalsi. mne to zacalo v tehotenstve, ked som zjedla viac sladkeho ( rozumej jedna doboska je ok, ale doboska + polka cokolady hotovo) a cas od casu proste mam chut zizrat celu cokoladu ale uz radsej nie. slabost, nevolnost, studeny pot, uplne ze uz idem odpadnut. cukor som mala ok. zaujimave
Aj ja to obcas mavam. Dam si pohar kofoly a je na odpadnutie,hlava rozboli a taka celkova slabost. Alebo kusok kolaca a som odpisana. A inokedy mozem zjest,vypit sladke a nic mi nie je. Netusim,cim to moze byt sposobene.
jednoducho sa tým potravinám vyhýbaj....
@lija22 tieto pocity som mala pri zacinajucej laktozovej intolerancii. Studeny pot, zle, divne pocity v hlave, v tele, v bruchu. Nevedela som vobec co s tym - pretoze som jedla ml. vyrobkov vela, tak sa to kumulovalo a mne vobec nedavalo zmysel co sa deje. Nakoniec som prisla na to ze su to ml. vyrobky - po dlhsom case.
@kittykat22 hylak davam kazdy den uz dlhodobo
mlieko priamo nepijem uz min.10 rokov, ani ako mala som to nemala rada.jem jedine zrele syry , obcas natur jogurt a ked mlieko tak nahradzujem to s rastlinnym.ale ked je coko alebo zakusok neriesim ci tam je mlieko alebo nie. a to sa mi stava iba vtedy ked zjem toho viac, napr.vcera jeden biely magnum 🤔ci by to bolo ozaj laktozou?samozrejme teraz ked viem ze mi to nerobi dobre ani to nebudem jedavat , zacalo sa to ale iba pred par dnami
@angi07 nemozes brat dlhodobo hylak podla mna. To robis blbo. Musis najst pricinu problemov a hylakom riesit akutny problematicky stav. Nie ze to uzivas dlhodobo, a prekladas liekmi problem. Pretoze tymto sposobom si mozes vypestovat crohnovu chorobu alebo nieco podobne.
@kittykat22 je tam pisane ze na dlhodobe uzivanie.to znamena v mojom pripade ze trva to cca.pol roka ale s prestavkami. takze beriem 5 dni a potom si dam pauzu tyzden a tak. nemavam traviace problemy, nie preto to davam , to su probiotika ako vsetky ine
@angi07 si si ista, ze si to s niecim nepleties? V pribalovom letaku je napisane "Bez porady s lékařem můžete přípravek užívat nejdéle 7 dní. Lékař může, pokud to Váš stav a průběh onemocnění dovolí, léčbu prodloužit." A ty to beries pol roka. Ako mne to je jedno, ale pokial to beries tak dlho, tak by si to mala mat odobrene lekarom. Aby si si nekryla vaznejsi zdravotny problem, a neublizila si.
@kittykat22 nie nemylim si😊pisane je v pribalovom letaciku toto: Dĺžka užívania Hylaku forte zvyčajne nie je obmedzená.. ...aspon v slovenkej verzii . nebrala by som ak by to tam nebolo napisane.
@angi07 môjmu mužovi je tiež zle keď zje sladké....dospeli ste k nejakému záveru? Nejaké vyšetrenia atď???
Nemusí to byť cukrovka 🙂 telo to začína odmietať z nejakého dôvodu. Príjmy túto zmenu a nejedz to 🙂 treba sa počúvať