Zdravím
Neviem prečo ale stale ked zacne jesen a vonku sa ochladí , stale u mna zacne to , že mám studené nohy a ruky. V lete je to ok ale ako náhle začne jeseň tak vtedy sa to začína je to dost na nervy. Večer sa teším na sprchu, že sa zohrejem 😁 ale nie vzdy pomaha
Skús užívať ginko to by malo trochu s tvojim problémom pomôcť
No ja toto mam celorocne, nie iba ked zacne jesen. Ci je leto ci zima, jednoducho stale mi mrznu koncatiny, aj ked je vonku 30 stupnov 🙈 Muz sa mi smeje a nechape, ale ako keby som za to ja mohla 😀 To je podla mna aj nejaka konkretna diagnoza, nie?
som na tom podobne, akonahle mam v dome menej ako 26º, uz to ide, vazny zdravotny problem nemam (miernu anemiu cely dospelacky zivot kvoli silnej mrche-doplñam zelezo). Byvam na Kanarskych, a v "zime" chodim po dome v ponozkach a teniskach, lebo v zabkach by som zmrzla. Beriem to uz normalne, takych zien je nas vela.
Včera som bola doma v mikine, na tom župan, tepláky, hrubé ponožky...zapni si ohrievač k sebe, na noc rukavice prehreju ruky
@marcellka32 😀to vazne?byvas v panelaku?este sa nekuri?
Mne pomohli uzavrete papuce plstene z ovcej vlny.svetre na zimu len merino,moher,vlna.kupila som si jeden z angory,vcera dosiel ,brutalne teplucky ,sle musim ho reklamovat kvoli jednej chybe,skoda.budem hladat asi iny z angory.obliecky a plachtu mam flanelove,pyzamo tirlez(jesen/zima),oproti beznej bavlne citelny rozdiel.
@zuzinabila v dome, niekedy mi je tak zima proste ..ale napríklad dnes je to v pohode tak neviem od čoho to závisí
@marcellka32 aj od toho ako si unavena, alebo vyspata, teda ja to mám tak.
@tanyan pohyb mam nakolko mame 7m dcerku 😁 tak skusim aj to C 😁
@jallka11 nooo tak to by som sla urcite k dr 🤔 nakolko keď to mas celoročne
@tenerifka
@marcellka32 ako ja mam rada skor ked spim pri teplote 22 max 23 😁 to mi nevadi len ten pocit ked mam pocas dna studene ruky nohy ale teraz napriklad nemam tak ja uz neviem...
Ale ako pozeram ja som na tom asi este dobre 😁
Niekedy na jeseň napríklad v dôsledku poklesu príjmu čerstvého ovocia a zeleniny poklesne príjem vitamínu C, ktorý okrem iného ľudovo povedané pomáha podporovať prekrvenie organizmu a kvôli tomu je oslabené prekrvovanie končatín. Vyskúšaj doplniť vitamín C, prípadne zvýšiť aktívny pohyb. Je to len výstrel na slepo, ale za vyskúšanie nič nedáš. 😉