Keď sa ochladí, tak mi je zima na brucho

16. sep 2024

Má niekto tento problem? Neznášam chladné počasie,zimu , lebo mi je neustále zima na brucho a potom chodím každú chvíľu na wc a bolí ma spodok brucha.
Uz veľmi dávno nenosím holé brucho (od mladosti).Vadia mi aj bedrové nohavice ,alebo nohavičky ak nie sú vyššie.
Stačí,že sa mi trochu vykasá tričko,alebo mám tenšie tričko či nohavice a už ma bolí brucho a musím na wc aj každú chvíľu. Nemôžem vydržať niekde kde je chladnejšie a už behám nonstop na wc. Určite to nie je psychický problém. Mám to od prvého pôrodu a ako som robila v obchode kde bola stále zima. Darmo som sa vždy obliekala a opásala niečo. Dodnes som veľmi háklivá na chlad. Nemôžem absolútne byť kde je v lete klíma ,lebo chodím doslova každých 5 minút na wc. Kto nezažil nepochopí.
. Čo vám pomohlo? Lebo inak mi zima nie je. Dokonca teplo,keďže som v prechode. Len to nešťastné brucho.

adabise683
16. sep 2024

Nepomohlo by nosit body miesto tielka? Mne zase na krize byva zima a preto ich nosim ..nic sa mi nevykase tym padom

svetlonos
16. sep 2024

Ja som mala tenký vlneny nakrcnik a nosila som ho natiahnutý od spodku podprsenky po zadok. Sedela som na recepcii v kroji, vonku - 5 a dvere na foto bunku. Takto som to vyriešila a mala som po probléme. V dome somblurila, I ked som prisla raz za 2 mesiace. Keby nebolo vykureny, okamzite do dvoch dni mam zapal mechúra.
Pokial nie si štíhla, nevadi. Zožeň si vlnené látku a to ti usije krajčírka za 5 minut.
Uzasny vynález sú aj tehotenské nohavice, ryfle, sukne - maju ten parádny vyvyseny pastier snáď až pod prsia skoro. To sú všetko alternatívy, ktoré môžeš nosit.

autor
16. sep 2024

@adabise683 Tak snažím sa zakasať a vyššie nosiť nohavice,ale vôbec to nepomáha. Akoby nato co je najcitlivejšie bolelo.Ale inde mi je horúce. Ja v zime akl he rok dlhý nevytiahnen hrubý pulover ani mikinu až ked je vonku treskúca zima a ideme na dlhšie von. Otrasný pocit.ďakujem vyskúšam.
@svetlonos Ďakujem

autor
16. sep 2024

@svetlonos veď práveže nie som štíhla už a neviem si zvyknúť nato a obliekanie a vôbec vrstvenie nenávidím. Ale vidíš nákrčník máme doma vyskúšam. A tie rifle som mala také a to mi liezli furt pod brucho. To bolo ešte horšie keď že mám brucho.

jana_eyre_2
16. sep 2024

Môj muž je taký háklivý na kríže, aj ho sekne ak to zanedbá.. nosí ľadvinový pás z unizdravu - obopína to brucho aj chrbát dookola, je to teplé.. odkedy to nosí, tak mu je omnoho lepšie.. tak skús aj ty..

kulumulu123
16. sep 2024

Práve v tehotenstve som objavila 6azrak menom tehotenské nohavice s tým super vynálezom okolo brucha co super zahrieva túto oblasť... Tehu dávno nie som ale na tieto rifle nedám dopustiť... Ja prave neznesiem nohavice ktoré sa zapínaju vo výške pupka musím mať bedrové aké zároveň trpím rovnako ako ty.... Tehu gate to vyriešili super sú bedrové a nefuci mi na brucho win win situácia 💪💪💪

marca12
16. sep 2024

Mam to s krcnou chrbticou takto ako ty s bruchom. Akonahle sa ochladi je mi zima na ramena a krk. Darmo mam dlhe tricko,sveter aj sal,vzdy mi je zima. Nechapem ako je to mozne.

veselo_neveselo
16. sep 2024

Merino tielka, dlhe, clvzdy zapravene.
Predavaju sa aj bedrove pasy, tiez vlnene.
Skontrolovat u dr ci nemas zapal mocaku, a aj u gyndr ci nieco nie je. A posilovat panvove dno.

svetlonos
17. sep 2024

No jasne, keď máš brucho, zosunu sa ti nohavice, preto tie tehotenské a ten ladvinovy pas je tiež dobrý nápad.

drasla
18. sep 2024

Ja to mam s krizami... problém vidim v tom, ze sice nosim pasy, ale spotim sa, ofukne mi to a ešte horsie. Takze nosim merino- menej sa v tom potim a drzi to teplo. Ja totiz neznesiem polyester. Mozno by ti vyhovovali ina funkcne materialy ako merino, bohužiaľ bavlna drzi pot.