Keď niekto na mňa kričí, tak začnem plakať

5. dec 2022

Neviem či je toto depresia, neviem zvládať keď niekto na mňa kričí a začnem plakať. Predtým som to vôbec neriešila ale teraz keď mám uzkosti to nezvládam.

Môže to byť z uzkosti či je to depresia?

anjelicek26
5. dec 2022

Tazko povedat, na mna nikto nenakrical roky rokuce 🙄 Kto ti takto emocne podkopava nohy? Zacni tym, ze sa od tejto osoby odstrihnes.

deti95060810
5. dec 2022

nemusí to byť ani z úzkosti, ani z depresie....

lindous
5. dec 2022

Tiež si myslím, že v prvom rade je to tým, že niekto na teba vôbec nakričí a to je hlavný problém, ktorý by si mala riešiť.. Ja som proste niekedy citlivá a keby na mňa niekto zdvihol hlas, príde mi to ľúto.. A viem si predstaviť, že znášať to dlhodobo vedie k úzkosti..

dadka128
5. dec 2022

Nepovedala by som že to je úzkosť alebo depresia ale vedie to určite k tomu.. tiež keď po mne niekto kričí tak som frustrovaná, tiež sa rozplačem lebo mi to príde ľúto, ale tiež záleží kto to je, čo po mne kričí...

Kto to robí tebe ? Aký dôvod na to má?

denden77
5. dec 2022

po mne sice nik nekrici ale vyrastala som v takom prostredi a do dnesneho dna som obzvlast citliva na zvyseny hlas.. plakat nezacnem ale noziky sa mi vo vrecku otvaraju..

vkatush
5. dec 2022

Vôbec by som to nezvaľovala na úzkosť alebo depku.

Dlho na mňa nikto nenakričal, ale úplne si pamätám ten pocit, keď sa mi od zlosti/neprávosti/poníženia hrnuli slzy do očí. V pohode by som dokázala správanie "vrátiť", obhájiť sa, ale z tých pocitov sa ti urobí hrča v krku a ťažko potom zo seba dostaneš vetu. A nechceš pôsobiť ako slaboch, chceš sa obhájiť, ale ten pocit, že sa k tebe niekto správa ako k decku ťa premôže a proste vyústi do emócií. Niekedy sú to len slzy a niekedy plač.

Nemusíš sa báť, že je s tebou niečo zlé. Jednoducho telo reaguje. Dúfam, že to budeš zažívať čo najmenej, resp vôbec.

h2
5. dec 2022

Kto na teba kričí a prečo? 😳

dagmarovita
5. dec 2022

Tak to musi ale kricat velmi, nie? Je nenormálne chovanie kricat na druhého. Zacni aj Ty sa branit... Je to velmi neprijemné.

noami12
5. dec 2022

Môže aj nemusí, ja som sa rozplakala minulý rok, keď som objednala v jednom kúpalisku ubytovanie s 6 mesačnou dcérou, prišli sme tam a tam všade pleseň, stuchlina a išla som to riešiť aby mi vrátili peniaze ze tam s dieťaťom späť nebudem a majiteľ kúpaliska začal pred ľuďmi namna kričať a ja malú na rukách a ľudia sa len otacali. V tedy mi to prišlo veľmi ľúto a aj som sa rozplakala.

evuska135
5. dec 2022

Ja som taka citlivejsia povaha a niekedy tiez chcem byt silna a branit sa,no niekedy to proste nedam. Mna rozplace aj reklama asi preto

autor
6. dec 2022

@h2
@dagmarovita ono to nieje príliš nejak kričanie ale zvýšenie hlasu a dotkne sa ma to a je mi do plaču

veronika3110
6. dec 2022

Určite ani jedno z toho.. si proste taka citlivá povaha.. ja som taka istá… staví že niekto trochu dvihne hlas 😁😁😁 niekto je taký že mu aj vynadas a bude sa smiať a niekoho sa to dotkne.. každý sme iný 🙂