Ahojte...Plus - mínus rok sa poznám s jednou osobou, veľmi sme sa za ten čas zblížili, spriatelili...istý čas sme sa nevídali, len sme si písali, ale teraz sa už zas stretávame skoro každý deň a posledný čas registrujem v žalúdku taký zvláštny pocit stále, keď myslím napr. na niektoré pekné veci, čo sme si povedali...Je to taký slabší akoby...tlak?, začína sa to v oblasti žalúdka, a keď je to intenzívnejšie, tak sa to prenesie aj do hrude, sem tam ma aj zaleje také jemné teplo...Sú toto motýle, baby? 😁 Nemám pocit, žeby mi tam niečo "lietalo" , len ešte nikdy som nič také nezažila, tak neviem...
@bambulienka25 Niee, to je iné... 😅
To bude reflux
Ja musím prerusit kontakt s ľuďmi s ktorymi sa tak citim lebo mi to škodí po zdravotnej stránke. Žiadne povestne motýle. Tie sú maximálne na prvom stretku ale hneď opadnu .. človek má byť v kľude 🙂
Ak je to príjemné tak zalubenost
Ak neprijemne tak stres a nervozita z tej osoby.
Len tak na okraj: Admini, keď už meníte svojvoľne názov témy, prečo vymýšľate také kraviny? Dnes už druhý zmenený názov, nad ktorým sa mi rozum zastavil.
Mám pocit že sem chodia už len deti a tínedžeri alebo úchyláci čo si tu robia srandu
Ano, ked mas motyle v bruchu, realne tam lietaju vidlochvosty a babocky pavooke, ale predtym ich musis cele prehltnut, a neposkod im kridla.