Keď lieky na úzkosť nezaberajú

8. nov 2023

Ahojte som 6 M po porode. Uzivam od Jula Elicea 1 tbl rano a vecer a Grandaxin 1tbl rano a na obed.
Nejak to vypadalo, ze sa da. Teraz troska tazsie psychicke obdobie. A nejak sa mi to vratilo, ja neviem ked uz lieky moc nezaberaju som chybná? 🥺

viestta
8. nov 2023

Ked nereagujes na lieky, treba si ist dat prestavit medikaciu

tulinka85
8. nov 2023

Presne takú kombináciu liekov som mala aj ja. Elicea mi ostala, grandaxin sa mi zdal slabý, dr. mi ho predpísala lebo vraj nemá nežiaduce účinky - závislosť. Teraz užívam Eliceu 1 ráno tiež cca od júla a už celkom môžem povedať že cítim trošku zmenu k lepšiemu.

akvi
8. nov 2023

Co tak skusit terapiu? Ja chapem, ze tabletky su prva pomoc a sposob, ako prezit najhorsie. Ale pricinu nevyriesia. Ja som mala uzkosti a odmietla som sa zmierit s tym, ze budem na tabletkach, lebo dokedy? Cely zivot? U mna terapia zafungovala na 100%. Uz som roky bez uzkosti a nechapem, preco som to nespravila skor..

martin6990
8. nov 2023

Ja som mal tiež Grandaxin ale bol slabý,tak teraz mám Eliceu jednu ráno a jednu na obed a popri tom Lexaurin,ale mne Elicea zabrala.

gogce
9. nov 2023

je potrebne najsť príčinu úzkostných stavov
Ako maminka som mala uzkosti z toho, ako neustale som riesila buducnost a smrť a čo dcerka - ako škrecok v klietke - uvoľnila som myseľ, zacala som sa venovat tomu čo ma napĺňalo, zacala som cvicit jogu a uzivala Innubio Intensse
Ak chcete viac informácii napiste mi spravu

miro1616
16. nov 2023

@martin6990 dobrí ja ztoho nezadujuce ucinki aj vi ste ich mali

martin6990
16. nov 2023

@miro1616 samozrejme ze som ich mal,do 3 týždňov zmizli