Ahojte som 6 M po porode. Uzivam od Jula Elicea 1 tbl rano a vecer a Grandaxin 1tbl rano a na obed.
Nejak to vypadalo, ze sa da. Teraz troska tazsie psychicke obdobie. A nejak sa mi to vratilo, ja neviem ked uz lieky moc nezaberaju som chybná? 🥺
Presne takú kombináciu liekov som mala aj ja. Elicea mi ostala, grandaxin sa mi zdal slabý, dr. mi ho predpísala lebo vraj nemá nežiaduce účinky - závislosť. Teraz užívam Eliceu 1 ráno tiež cca od júla a už celkom môžem povedať že cítim trošku zmenu k lepšiemu.
Co tak skusit terapiu? Ja chapem, ze tabletky su prva pomoc a sposob, ako prezit najhorsie. Ale pricinu nevyriesia. Ja som mala uzkosti a odmietla som sa zmierit s tym, ze budem na tabletkach, lebo dokedy? Cely zivot? U mna terapia zafungovala na 100%. Uz som roky bez uzkosti a nechapem, preco som to nespravila skor..
Ja som mal tiež Grandaxin ale bol slabý,tak teraz mám Eliceu jednu ráno a jednu na obed a popri tom Lexaurin,ale mne Elicea zabrala.
je potrebne najsť príčinu úzkostných stavov
Ako maminka som mala uzkosti z toho, ako neustale som riesila buducnost a smrť a čo dcerka - ako škrecok v klietke - uvoľnila som myseľ, zacala som sa venovat tomu čo ma napĺňalo, zacala som cvicit jogu a uzivala Innubio Intensse
Ak chcete viac informácii napiste mi spravu
@martin6990 dobrí ja ztoho nezadujuce ucinki aj vi ste ich mali
@miro1616 samozrejme ze som ich mal,do 3 týždňov zmizli
Ked nereagujes na lieky, treba si ist dat prestavit medikaciu