Dobry den posledne dni si uvedomujem ze vzdy ked lezim tak mi velmi pracuju creva, doslova to pocujem ako je to nahlas, v oblasti okolo zaludka, v bruchu, nic okrem toho mi nieje... najprv som sa aj nalakala ci nemozem byt v pokrocilejsom stadiu tehu kedze som citila krutenie podobne ako pohyby, no beriem antikoncepciu aj som spravila pre istotu test a negativny...viete poradit co by mi pomohlo, ako zmenit stravu pripadne
@zdencaaaa a jak ma upozornovali, ze mam zacat opatrne...a ja som po tyzdni zrala, akoby som ani na operacii nebola...ze mam travenie v keli, je uz druha vec...a este mam aj pocit, ze sa u mna vyvinula alergia na laktozu...ale zeby to zavislaka na syroch trapilo, sa neda povedat 😀 potom vecer, ked lezim na chrbte, sa ma muz pyta, ci mam v bruchu besne macky 😀
@rosabel presne toto iste mám aj ja a to do slova...po vybratí žlčníka
@lauritka00 ahoj, máš stále tieto problémy s črevami? ja sa s týmto problémom teraz trápim. Čo Ti pomohlo? Bola to nejaká alergia na potravinu? Ďakujem za každú radu.
@lauritka00 Dobrý den, ja vam viem len odporucit dnes bude o 18:00 bezplatna lekarska prednaska na messengri ohladom traviaceho systemu a co na problemy.... ak mate zaujem napiste ja to tiez idem sledovat.
@lauritka00 ja mam po vybere zlcnika dost posahane travenie, vela veci mi nerobi dobre, ale kedze som masochistka, tak sa ich nedokazem vzdat...(cesnak, cibula, kapusta, bryndza, mliecne vyrobky vseobecne) no a potom mi to robi taky hurhaj v crevach, ako opisujes...je pokojne mozne, ze nejaku potravinu zle znasas a tvoj traviaci system sa s nou trapi...podotykam, ze som totalny laik a pisem len z vlastnej skusenosti...mne sa to deje len vtedy, ked zezerem nieco, o com viem, ze mi nerobi dobre...skus si odsledovat, po akom jedle sa ti to deje a potom to na cas vysad, pokojne toho moze byt aj viac