Ahojte maminky,chcem Vás poprosiť o radu,kde by som zohnala popôrodné nohavičky,ale naozaj veľké čísla?Už som si kupila jedno balenie takých sieťovaných v obchode mi povedali,že je to velke číslo a že sa natiahnu,ale som ich skúsila a neoblečiem ich.Aj keď pozerám na internete v obchodoch nikde nepíšu aký maju nohavičky obvod.A ja potrebujem naozaj velké,lebo som široká:( Už neviem kde to mám zhánať.Ďakujem za radu.
ahoj, ja som si objednala cez intrenet také papierové ale boli na figu. tiež tesné. potom som si kúpila v zdraovtníckych pomockach tie sieťové tie sú super naťahovacie. ja nosím takú 42/44 a stačilo L. mali ešte XL ale vačšie tuším už nie. ak nezoženieš tak si vezmi nejaké svoje riadne nohavičky nejaké bavlené staršie.
ja som kupovala v Brendone v Ba, všade inde boli hrozne maličké, mala som takmer 95 kg pred pôrodom, takže som hľadala asi 8XL.. 🙂 ale naozaj jedine tie z Brendonu ( také bodkované) mi sedeli..
na internete som obiednavala, , babetkovo.sk, a radim vatsie, ako male, ja som mala L tusim,,,, tam mas aj rozmery v cm, tak sa pomeras a podla toho si obiednas, ja som bola spokojna, boli pohodlne a priedusne, ,an som nevedela, ze ich mam,pouzivala som ich aj po prichode domov z porodniec nakolko som si obiednala pre istotu viac 🙂, ale bola som spokojna 😉
v lekarni. kup si vacsie ako normalne nosis, byvaju mensie
ja som kupovala v zdravonickych potrebach. velkost si uz nepametam, boli to tie sietkovane (dost sa natiahli) do porodnice som isla ako 100kilova 😕 😠
ja 108kg normalne sietkove velkost xxl v lekarni balicek obsahoval 3ks a stal 80centou:o)
kupis v lekarni ,a dokonca ja som kupovala v obchodiku,kde sme mali odtial aj kocik 😉
no ja som pri prvom porode kupovala tie jednorazovky a veru sa neosvedcili. Nepriedusne a rezali ma, tak som si dala svoje normal bavlnene. Pri druhom porode som nespekulovala a dala si normal svoje bavlnene. To krvacanie nie je az take velke zeby si sa az tak zaspinila. A keby nahodou tak to vyperies rovnako ako ked to mas od menzesu. Netreba sa trapit a dopraj si pohodlie 🙂
ja som nosila bedrove nohavicky a teda mi stacila moja normalna velkost...
mali by to mat v kazdej lekarni...aj xxl cisla...a ked nemaju tak ti objednaju.