Ahojtee, mám na vás ešte jednu otázku 🙂 Teda hlavne na tých ktorí boli na hadicu do žalúdku. Prosím vás pekne, kde ste boli u akého doktora a v akom meste, taktiež má zaujíma ako ste s ním boli spokojný. 🙂 A ešte či majú hadicu tenkú alebo hrubšiu, pretože som počula že je to rôzne. Ďakujem 🙂
Najhorsie je prave iba ta cast ked musis prehltnut tu hadicu, potom je to uz ako tak v pohode, sem ta ta natiahne ale nic co by sa nedalo prezit. Ak by si mala velky problem s tym prehltnutim, ze to fakt nejde tak potom treba vyhladat lekara, ktory to robi prave cez ten nos
Nemala som možnosť porovnávať hadice (chvalabohu), na vyšetrení som bola len raz. Dá sa to vydržať, pocit je to nepríjemný, ale nie bolestivý.
Pekný deň prajem, ja chodím do Brezna, nie je to také strašné ako sa hovorí, 🙂 je to len o uvoľnení netreba sa báť, doktor to nerobí určite prvý raz, ;) ja som to prežila neraz a ešte ma čaká ďalšia kontrola. Držím palce.
Moja bola tenká.Nasieho doktora majú radi.Utisi človeka.Hovori všetko čo bude robiť.Banovce nad Bebravou.
@anka712 no nic v zlom, ale som odpovedala presne na tebou polozenú otazku. Až na meno lekára. Čo sa nadrapuješ.
Ak by si napísala....som z Prievidze , dajte dobreho doktora na gastro v okruhu 60 km, tak som ticho. Uz ti dochadza rozdiel v polození otazky?
Veĺmi nad tym vyšetrenim spekuluješ
@korunka1 teba to nemusí zaujímať ako som položila otázku, to je moja vec. Ty si polož otázky ako ty chceš a nestaraj sa do druhých ľudí. Nikto ti to nekáže komentovať, alebo ťa niekto nutil okomentovať? Nie, len si nasilu musela byť múdra aj keď nie si. Prosím ťa, nepíš mi už nie som zvedavá na tvoje “zmysluplne” komentáre.
@rainbow82 to mi je jasné, že má strach. Ale čo jej pomôže, ak bude vedieť u akého doktora som bola ja, keď som na kilometre vzdialená od nej/ to len tipujem/. A nedozvedela som sa, či by precestovala kvôli tomu celú republiku.
Viem akurát to, že som trubica , čo ma ale nerozhádže 😀