Kde si môžem zapožičať holter na srdce?

19. apr 2021

Kde si viem zapožičať holter na srdce ?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. apr 2021

@bambulienka25 nedvíha mi neviem sa dovolať k nemu

monkasponka
19. apr 2021

Skus aj internu ambulanciu...alebo tam zbehni, ak maju dovolenku, niekto ich zastupovat musi.

autor
19. apr 2021

@monkasponka bola som na kardio minuly týždeň ale holter mi kardiolog nedal a vynecháva mi srdce

stanulienkat
19. apr 2021

Www.palpitacie.sk Je to na 2 tyzdne,takze to ma vacsiu vypovednu hodnotu.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikaeli
19. apr 2021

jedna vec je kto ti ho požičia, druhá vec je kto ti ho
popripína na telo a kto ti ho vyhodnotí 😉 a za koľko (pokiaľ nemáš odporúčanie od dr.) - obyčajne sa naň objednáva a čaká, rovnako tak sa čaká na vyhodnotenie
(mne ho kardio navrhol až na tretej kontrole, čakala som mesiac a na vyhodnotenie ďalšie dva týždne)

@bambulienka25 tiež si myslím, že autorkou je Ilenka014 a nedá si vysvetliť, že to všetko chce čas a hlavne pokoj.. že čím viac bude stresovať a pozorovať samú seba, tým horšie sa bude cítiť a bude sa jej stupňovať úzkosť a s ňou búšenie srdca - mám to rovnaké, viackrát som jej to vysvetlila - mne napr. ukázal holter 200 vynechaní, čo je podľa slov dr. v pohode.. s postupom času a zamestnaním tela i mysle mi je lepšie..

autor
19. apr 2021

@bambulienka25 áno cítim ako keby mi vynechalo úder alebo preskocilo divný pocit

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. apr 2021

@bambulienka25 áno viem ale pre vlastnú kľudne myseľ by som chcela holter sby som vedela či vynecháva a koľko

lubkavargova1
19. apr 2021

Moja zlata, holter ti toto nezisti, na to su ine vysetrenia...a potom holter sa zapoziciava u lekara za poplatok, podla toho aku mas poistovnu a potom po 24 hod ide vyhodnotenie a to si sama nevies pravit

nikaeli
19. apr 2021

@bambulienka25 sčasti chápem jej obavy.. v januári mi bolo veľmi zle, no ja som mávala tep 140 hneď ráno po prebudení, nízky tlak.. mám aj nedomykavosť chlopne a hyperkinetickú ventiláciu, tie arytmie sú veľmi nepríjemné, avšak dr. mi všetko vysvetlila a tiež sa snažím dať čo najviac do pohody, doslova zamestnať hlavu. Uz tretí mesiac užívam betablokátor (najnižšiu dávku) a konečne mi začína byť fajn.. videla som autorkinu správu, tiež má nejaké lieky, no týždeň užívania je málo.. založila už niekoľko diskusií a stále nie je spokojná s odpoveďou.. ostáva len zmena myslenia a trpezlivosť..

leona45
19. apr 2021

Palpitacie.sk alebo kardiolog

autor
19. apr 2021

@nikaeli lieky povedal lekár len keď bude búšiť silno pól tabletky nie stále

cekuni
18. sep 2021

Zdravim Vas vsetkych kde si mozem zapozicat Holter na Srdce min na 7 dni

Dakujem za kazdu radu Pekny den Jozef

nikita1991
18. sep 2021

@cekuni ty niesi normálna 🤦🏼‍♀️

tncka
18. sep 2021

@cekuni holter neni tepovac na koberce,uz to pochopte🤣🤭

klip0
18. sep 2021

@cekuni si s niekým doma ? Ja sa ozaj začínam báť o teba nech sa ti niečo nestane

leona45
18. sep 2021

@cekuni palpitacie.sk tu si mozete pozicat. Zavolajte im a dohodnete sa oni vam poslu postou.

cekuni
19. sep 2021

Nechapem ake je to forum ked si niekdo dovoli urazat niekoho ci je normalny a tak ved kazdy sa snazi dozvediet nieco aby si pomohol a dozvedel sa nieco nove. Tak trochu slusnosti by nezaskodilo

cekuni
19. sep 2021

@klip0 Dakujem ti za odpoved. Chcem sa ta opytat na tvoju odbornost si lekar alebo odbornik na tieto problemy Dakujem

cekuni
19. sep 2021

@leona45 Dakujem Vam pekne za radu hned to skusim. Pekne a zdrave dni Vam prajem.

cekuni
19. sep 2021

@tncka Nemaj strach ja nieco o zdravotnictve viem a viem co je to za pristroj ale ty si asi odbornik tak potom sorry

cekuni
19. sep 2021

@nikita1991 A ty ma poznas z akeho dovodu si dovolis nazyvat niekoho nenormalnym

ejmi25
13. dec 2022

@cekuni dobry den mojej mame lekar povedal ,zs si ma zohnat holtera na 7 dni za poplatok ,neviete kde?