Kde si viem zapožičať holter na srdce ?
@bambulienka25 nedvíha mi neviem sa dovolať k nemu
Skus aj internu ambulanciu...alebo tam zbehni, ak maju dovolenku, niekto ich zastupovat musi.
@monkasponka bola som na kardio minuly týždeň ale holter mi kardiolog nedal a vynecháva mi srdce
Www.palpitacie.sk Je to na 2 tyzdne,takze to ma vacsiu vypovednu hodnotu.
jedna vec je kto ti ho požičia, druhá vec je kto ti ho
popripína na telo a kto ti ho vyhodnotí 😉 a za koľko (pokiaľ nemáš odporúčanie od dr.) - obyčajne sa naň objednáva a čaká, rovnako tak sa čaká na vyhodnotenie
(mne ho kardio navrhol až na tretej kontrole, čakala som mesiac a na vyhodnotenie ďalšie dva týždne)
@bambulienka25 tiež si myslím, že autorkou je Ilenka014 a nedá si vysvetliť, že to všetko chce čas a hlavne pokoj.. že čím viac bude stresovať a pozorovať samú seba, tým horšie sa bude cítiť a bude sa jej stupňovať úzkosť a s ňou búšenie srdca - mám to rovnaké, viackrát som jej to vysvetlila - mne napr. ukázal holter 200 vynechaní, čo je podľa slov dr. v pohode.. s postupom času a zamestnaním tela i mysle mi je lepšie..
@bambulienka25 áno cítim ako keby mi vynechalo úder alebo preskocilo divný pocit
@bambulienka25 áno viem ale pre vlastnú kľudne myseľ by som chcela holter sby som vedela či vynecháva a koľko
Moja zlata, holter ti toto nezisti, na to su ine vysetrenia...a potom holter sa zapoziciava u lekara za poplatok, podla toho aku mas poistovnu a potom po 24 hod ide vyhodnotenie a to si sama nevies pravit
@bambulienka25 sčasti chápem jej obavy.. v januári mi bolo veľmi zle, no ja som mávala tep 140 hneď ráno po prebudení, nízky tlak.. mám aj nedomykavosť chlopne a hyperkinetickú ventiláciu, tie arytmie sú veľmi nepríjemné, avšak dr. mi všetko vysvetlila a tiež sa snažím dať čo najviac do pohody, doslova zamestnať hlavu. Uz tretí mesiac užívam betablokátor (najnižšiu dávku) a konečne mi začína byť fajn.. videla som autorkinu správu, tiež má nejaké lieky, no týždeň užívania je málo.. založila už niekoľko diskusií a stále nie je spokojná s odpoveďou.. ostáva len zmena myslenia a trpezlivosť..
Palpitacie.sk alebo kardiolog
@nikaeli lieky povedal lekár len keď bude búšiť silno pól tabletky nie stále
Zdravim Vas vsetkych kde si mozem zapozicat Holter na Srdce min na 7 dni
Dakujem za kazdu radu Pekny den Jozef
@cekuni ty niesi normálna 🤦🏼♀️
Nechapem ake je to forum ked si niekdo dovoli urazat niekoho ci je normalny a tak ved kazdy sa snazi dozvediet nieco aby si pomohol a dozvedel sa nieco nove. Tak trochu slusnosti by nezaskodilo
@nikita1991 A ty ma poznas z akeho dovodu si dovolis nazyvat niekoho nenormalnym