Kde si mám ísť dať robiť okuliare?

lady511
28. okt 2014

ahojte,,,som zo senca,,,nosím okuliare do dialky,,ale už cih nosím skor celí den,,lebo sa mi všetko rozmazáva,,,mala ich nechtiac prisadla,,a troškus a poškodili,,zo spodu skiel nieje ram,,tak su krehke,,ale aj tak som si chcela spravit iné,,,,chcem sa opýtat bab ,,zo senca prípadne viem že aj na zlatých pieskoch robia,,či ste boli spokojné,,teda v senci,,ak ste si robili,,,kolko to trvalo,,a aké ceny?..viem že to záleží od ramu,,,ja by som chcela plastový ram,,ale aj nové skla,,dakujem

martuskask
28. okt 2014

Ja som si dávala robit v auparku - optika siloe a som spokojna, velky vyber rámov a okuliare do pol hodiny hotové. Vyšli ma na cca 150 EUR.

timi_timi
29. okt 2014

@lady511 Ahoj ja som si akurát včera bola pre okuliare vo Fokuse. Majú teraz celkom vysoké zľavy záleží aké silné dioptrie máš a aké rámy by si chcela (značkové sú vždy drahšie). Ja mám silnejšie okuliare a aj s novými rámami ma vyšli 143€. Vzhľadom na špeciálne sklá (stenčené, reflexia ... ) si myslím že celkom slušná cena. 😉

lady511
autor
29. okt 2014

@timi_timi
@martuskask dakujem baby za tipy ..

@timi_timi ja mam sklabé dioptrie a nemusia byt značkové rámy,,fokus je kde?...v senci žijem 3 rok ale stále tam nepoznám všetko

martuskask
29. okt 2014

@lady511 fokus je v ba tuším len. V sc mas optiku morvay a na námestí na rohu ulice krátka je tiez optika. A este niekde na pešej vedľa zmrzliny.

lady511
autor
29. okt 2014

@martuskask dakujem skočím tam sa popýtat

timi_timi
29. okt 2014

@lady511 akurát som to pozerala v Senci bohužiaľ niesu ☹ , ako písala @martuskask . ☹

lady511
autor
29. okt 2014

@timi_timi hm ,,škoda že nikto ešte neprispel aké maju skusenosti na zlatých pieskoch,,pretože to mám blízko do práce,,tak yb somsa tam mohla staviť po nočnej,,viem že to bude vyše 100e aj s tým rátam,,len či to je aj na počkanie