ahojte,,,som zo senca,,,nosím okuliare do dialky,,ale už cih nosím skor celí den,,lebo sa mi všetko rozmazáva,,,mala ich nechtiac prisadla,,a troškus a poškodili,,zo spodu skiel nieje ram,,tak su krehke,,ale aj tak som si chcela spravit iné,,,,chcem sa opýtat bab ,,zo senca prípadne viem že aj na zlatých pieskoch robia,,či ste boli spokojné,,teda v senci,,ak ste si robili,,,kolko to trvalo,,a aké ceny?..viem že to záleží od ramu,,,ja by som chcela plastový ram,,ale aj nové skla,,dakujem
@lady511 Ahoj ja som si akurát včera bola pre okuliare vo Fokuse. Majú teraz celkom vysoké zľavy záleží aké silné dioptrie máš a aké rámy by si chcela (značkové sú vždy drahšie). Ja mám silnejšie okuliare a aj s novými rámami ma vyšli 143€. Vzhľadom na špeciálne sklá (stenčené, reflexia ... ) si myslím že celkom slušná cena. 😉
@timi_timi
@martuskask dakujem baby za tipy ..
@timi_timi ja mam sklabé dioptrie a nemusia byt značkové rámy,,fokus je kde?...v senci žijem 3 rok ale stále tam nepoznám všetko
@lady511 fokus je v ba tuším len. V sc mas optiku morvay a na námestí na rohu ulice krátka je tiez optika. A este niekde na pešej vedľa zmrzliny.
@martuskask dakujem skočím tam sa popýtat
@lady511 akurát som to pozerala v Senci bohužiaľ niesu ☹ , ako písala @martuskask . ☹
Ja som si dávala robit v auparku - optika siloe a som spokojna, velky vyber rámov a okuliare do pol hodiny hotové. Vyšli ma na cca 150 EUR.