ahojte, viete niekto poradit, kde aktualne v BA najdem gynekologa Mudr. Slezaka? Nasla som ho cez google na Strecnianskej v Petrzalke, ale telefon je vypnuty, tak neviem ci ta ambulancia este existuje. Diskusie tu su starsie par rokov. Dakujem
ja som sa tam sestricke dovolala cca pred dvoma tyzdnami a vravela ze v juki bude na dovci tak asi preto. ale nie je tam kazdy den skudaj kazdy den plus mu skus do ruzinova volat
Maju dovolenku. Inak on osobne funguje: Ruzinov, Strecnianska a Dunajska Streda (Sagex tusim)
Ja som tiez volala a bol vypnuty telefon. Sestricka mi zavolala spat dalsi den. A ja som objednana na 22.7.
@sara700 dakujem, presne to potrebujem, poriadny ultrazvuk, lebo moj gynekolog videl nieco uplne ine na UZV a druhy gynekolog videl cystu, tak neviem ktory ma pravdu
@pasikavamacka je to najlepsi lekar v Ba moj gynekolog nevidel nic a tento vsetko endometriozu, polyp, myom nic pozitivne, ale aspon som vedela na com som
@eliska13 berie na konzultaciu aj nie svojich pacientov? ja k nemu nepatrim, chcem si zaplatit konzultaciu
Viete kolko stoji u neho morfolog.sono? V ba alebo ds som v strede medzi dvoma tak mi je jedno Kam pojdem. Dakujem
Som samoplatca bez zdravot.poistenia na sk
@eliska13 to je sila, ma nejake lepsie sono, ze vidi tie veci?
@kulumulu123 50 eur
@kulumulu123 50e
@monchichichi
@sara700 dakujem mate na neho prosim kontakt?
@kulumulu123 daj si do googlu Dr.Slezak Strecnianska a hned mas😉
@sara700 dakujem ☺
@pasikavamacka asi ano je onkogynekolog velmi mily tichy pokorny clovek
Asi berie mna tam poslal moj gynekolog vysetrenie 25 eur
@eliska13 dakujem, presne to potrebujem. moj gynekolog videl na sone (asi nezhubny) tumor a chce ma operovat. druhy gynekolog povedal, ze je to len krvava cysta. tak som z toho mimo. dnes sa mi uz podarilo dovolat, dostala som termin na 14.augusta. Operaciu mam 21.augusta, tak to bude tesne :/ dufam, ze mi povie dobre spravy
@pasikavamacka on je TOP odbornik na endometriozu, ak chces babo a je to ona bolo by dobre ju dat von
@eliska13 nemam endometriozu, vraj je to hemoragicka cysta (nie cokoladova) . momentalne je moj najvacsi trach, aby to nebol nador. ak je to cysta, to budem stastna ako blcha. bez ohladu ci ju vyberu alebo nie 🙂
bola som u Mudr. Slezaka, je to velmi mily a skromny clovek, neskutocne mi pomohol. Ma velke sono, na ktorom vsetko vidno jasne a zretelne. Povedal, ze je to myom na vonkajsej strane maternice. Odlahlo mi
@pasikavamacka super správy a čo odporučil laparoskopiu či snažiť sa o babo?Úžasný doktor ide z neho pokora ten už videl veľa utrpenia.Citila som sa tam zvláštne, šero v ordinácii a môj strach, že som chorá bola to na šťastie len endo
@eliska13 vzhladom na vek, radsej vybrat, lebo moze tlacit na vajcovod a branit otehotneniu. tak aby sme nestracali cas chcem vybrat. spravia sucasne aj prefuk vajcovodov
@pasikavamacka tak veľa stastia😃
@pasikavamacka prosím ako si dopadla? Chystám sa na lpsk a neviem sa rozhodnúť ci do sagax alebo nou... Aký je pán Dr? Koľko to stojí v sagax? Dik
@boritap ja som bola na laparke v BB u Mudr. Bielika. U Slezaka som bola po druhy nazor a potvrdenie, ci mam ist naozaj na laparku, ale on ma nemal operovat
@pasikavamacka Ako dopadli tie dovolenkové vyrážky?
@eliska13 este neviem naisto ci to je svrab, vcera som sa len vratila z dovolenky. V pondelok s tym pojdem k dr. Vacsina vyrazok uz zmizla, vypalila som to horucou sprchou :D 2x denne stojim pod extremne horucou sprchou aj 15-20min. Svrab skape nad 50C. Po takejto procedure mi zacali vysychat vyrazky a prestalo a to svrbiet. Uplne to vsak este nemam vyliecene.
Ďakujem, dievčatá 😁 @eliska13 a @pasikavamacka, zavolám zajtra do sagaxu, asi sa mi nechce čakať do decembra na nou
@pasikavamacka ahoj ja som tam bola pred rokom tak mozno su teraz na dovolenke este skusaj.. ps. vyborny doktor najlepsii uzv na akom som bola