Kde odporúčate operáciu očí v Bratislave?

zuzulkazu
18. máj 2017

mate niekto prosim aktualnu skusenost s bezbolestnou operaciou oci (konkretne kratkozrakost)
idealne v bratislave? uvazujem medzi neoviziou, excimerom a iclinic

vdaka

stefi_k
19. máj 2017

Moji rodičia boli pred cca rokom u Veselého, maximálna spokojnosť profesionálny prístup.

bibi33
19. máj 2017

excimer- velka spokojnost... profesionalne spravanie,mily personal,rychle vybavenie,konzultacie...

lubi40
19. máj 2017

@zuzulkazu bola som v excimeri a max spokojnost

dai
19. máj 2017

@zuzulkazu ahoj... uprimne, neviem ci to tam robia ale teraz operovali mojej babke sedy zakal na klinike oka v ruzinove - preplatila jej to cele poistovna a na moje prekvapenie super pristup ( babka nechcela investovat do toho tak som sa bala kedze ja riesim vsetko cez sukromne kliniky, ale fakt ma prekvapili ustretovostou, pohodlim a aj kvalitou prevedenej prace )

zuzulkazu
autor
19. máj 2017

@dai sedy zakal preplacaju aj na sukromkach to asi nieje problem...

dai
19. máj 2017

@zuzulkazu by si sa cudovala😉 moja druha babka si to davala robit v sukromnej klinike a platila 1400 euro za obe oci...

zuzulkazu
autor
19. máj 2017

@dai fuu to fakt? lebo vsade pisu ze sedy plati poistovna

ja uvazujem nad neoviziou, zvazovala som aj excimer a iclinic ale na nich ma odradza to ze vedia zbuchnut vsetko v jeden den, a na excimery aj to ze nerobia tie bezdotykove metody a s rekonvalescenciou je problem, a kedze ja mam dve fakt male deti potrebujem sa dat dokopy co najskor aj chodit von, vidiet a nie si 3 mesiace sto krat za den kvapkat
v excimery mi povedala ze daju mi sosovku pooperacnu a ze vybrat si mozem sama to mi pride trosku neprofesionalne
neo je sice draha ale tak snad to bude ok

dai
19. máj 2017

@zuzulkazu iclinic to je to co je v auparku? 🙂 tam mojej dcere teraz kontrolovali zrak a velmi som bola spokojna - velmi snazivy lekar - najskor ju robila nejaka mlada lekarka, on po nej kontroloval, nieco sa mu nezdalo tak vsetko zopakoval plus nejake vysetrenia navyse...

sjuzan77
19. máj 2017

@zuzulkazu mne robili obe oci v excimeri pred 6 rokmi a jednoznacna spokojnost. Rekonvalescenciu a kvapky treba vzdy, normalneho fungovania som bola schopna uz na druhy den..

illyria
31. máj 2017

ahojte a skúšali ste https://www.relexsmile.sk/ ? je to asi to isté ako iclinic, že? boli ste spokojní? uvažujem nad tým aj ja