mate niekto prosim aktualnu skusenost s bezbolestnou operaciou oci (konkretne kratkozrakost)
idealne v bratislave? uvazujem medzi neoviziou, excimerom a iclinic
vdaka
excimer- velka spokojnost... profesionalne spravanie,mily personal,rychle vybavenie,konzultacie...
@zuzulkazu ahoj... uprimne, neviem ci to tam robia ale teraz operovali mojej babke sedy zakal na klinike oka v ruzinove - preplatila jej to cele poistovna a na moje prekvapenie super pristup ( babka nechcela investovat do toho tak som sa bala kedze ja riesim vsetko cez sukromne kliniky, ale fakt ma prekvapili ustretovostou, pohodlim a aj kvalitou prevedenej prace )
@dai fuu to fakt? lebo vsade pisu ze sedy plati poistovna
ja uvazujem nad neoviziou, zvazovala som aj excimer a iclinic ale na nich ma odradza to ze vedia zbuchnut vsetko v jeden den, a na excimery aj to ze nerobia tie bezdotykove metody a s rekonvalescenciou je problem, a kedze ja mam dve fakt male deti potrebujem sa dat dokopy co najskor aj chodit von, vidiet a nie si 3 mesiace sto krat za den kvapkat
v excimery mi povedala ze daju mi sosovku pooperacnu a ze vybrat si mozem sama to mi pride trosku neprofesionalne
neo je sice draha ale tak snad to bude ok
ahojte a skúšali ste https://www.relexsmile.sk/ ? je to asi to isté ako iclinic, že? boli ste spokojní? uvažujem nad tým aj ja
Moji rodičia boli pred cca rokom u Veselého, maximálna spokojnosť profesionálny prístup.