ahojte, je tu niekto kto sa očkoval v PO SK chcela by som sa dať očkovať ale nie astrazeneca a viem že niekde očkuju len pfizerom alebo tou tretiou. kôli tomu že som pred tehotenstvom a počas tehotenstva mala problémy zo zrazeninamy tak nechcem astrazeneca v dôvere povedali aby som sa registrovala tam kde sa astrazeneca neočkuje ale nikde na internete som nenašla kde by očkovali iba napr pfizerom. tak či niekto z PO alebo SK BJ alebo z východu proste nemá skúsenosť z tym. Známa chcela pfizer tak sa bola dať očkovať v Bratislave ale nechcem kôli očkovaniu cestovať cez celé slovensko... za prípadné chyby sa ospravedlňujem
Mojej dcére prišla sms do D. Kubína na Pfizer
Moj otec je pacient s rizikom tromboz, berie aj lieky na riedenie krvi a je pravidelne sledovaný. Je zaočkovaný prvou dávkou Astry a v pohode (ako reakciu mal len zvýšený tlak). Pred očkovaním bol ale na odberoch a očkovať sa dal na základe dobrých výsledkov z krvi, ak by mu quick test vyšiel so zhoršenými hodnotami, tak by očkovanie odložil. Treba v každom prípade poznať svoj zdravotný stav a poradiť sa so svojím lekárom.
teraz si už nevieš vyberať kde sa zaočkuješ, len kraj.....
Skús sa prihlásiť cez nahradnici.sk tam máš
Možnosť zaškrtnút preferovanú vakcínu.