Kde nájdem tento olej?

kucerkaa
6. máj 2014

Viete mi poradiť kde nájdem tento olej?alebo máte skúsenosť s niečim lepším?strašne sa bojím že pri tehotenstve mi popraská koža a chcem to aspoň trochu obmedziť keď už tomu nezabránim na 100% pretože moja mama má brucho celé popraskané https://www.google.sk/search?q=bio+oil&tbm=isch...

sense
6. máj 2014

bezne v lekarni

beruska.zuzanka
6. máj 2014

dm, lekáreň a myslím aj v tesco som videla 😉

bronia13
6. máj 2014

ziadny olej nepomoze, je to v genetyke, ja som nenatrela ani raz a nemam ani jednu striu, mam kamosky co mazaly a mazaly a nepredoslo sa tomu...

zuzkamacken
6. máj 2014

ja tiez vravim, ze ked ma popraskat popraska.. :(

villa
6. máj 2014

v dm-ke...ale pokial to máš dané tak olej fakt nepomôže ☹ ja som sa natierala 2 x denne celé tehotenstvo a brucho mi popraskalo aj tak....

alenockap
6. máj 2014

v lekárni..ja som ho mala a mám celé brucho samá stria....ked to nemáš v genetike ti ani zázrak nepomôže,tak isto ked veľa pribereš a kože nemá takú elasticitu...ale na tvár bol veľmi dobrý 🙂

22beba
6. máj 2014

ja som sa natierala nejakým krémom za 30 ečiek a vobec mi to nepomohlo .... matky s tým musia rátať že už nikdy nebudu bikiny fitnees 😀

monacanka
6. máj 2014

mozes natierat hoccim nic na strie nepomozem mala som jeden krem za 60eur pomali a nic nepomoholo ... bohuzial mamicky musia s tym plocitat uz

nienna
6. máj 2014

ja sa ním tiež natieram od začiatku tehotenstva a strie sa mi už začali robiť 😒

stanislavao
6. máj 2014

kremovanie, natieranie pokozky podla mna pomaha. mozno aj ked sa natierate sa vam spravia strie, ak to je v genoch, ale urcite by ich bolo viac a vacsie, keby ste sa nenatierali. ja som pouzivala tejto gelovy detsky olej
http://www.babyboss.cz/e-shop-uni/eshop/35-1-De...
a strie sa mi nespravili ziadne.

snopkulka
6. máj 2014

je úžasný, mám za sebou dve tehotenstvá a ostali mi len dve malé čiarky pod pupkom 😉 možná hrá úlohu aj genetika, neviem, moja mamina mala veľmi veľa strií po tehotenstvách... v každom prípade, tento bi-oil odporúčam všetkými 10-mi 😵

hameeda
6. máj 2014

no ja som pri prvom porode mala strie na nohach a bruchu, pri druhom tehotenstve mi doktor odporucil krem, a strie ktore som mala z prveho tehotenstva mi normalne zmizli a nove sa neurobili a to som sa natierala skutocne len par krat lebo som na take veci nezodpovedna, nechcelo sa mi to natierat, no krem som kupovala v zahranici neviem ci sa da kupit aj tu je to znacka SETADREM s COCOA BUTTER FORMULA s vitaminom e a B5, ak chces tak mi napis IP poslem cele zlozenie