Prosim,ako najdem ordinaciu pani Mudr.Lackovej?Vraj niekde v blizkosti pesej zony a je endokrinologicka.Nie som z TT google mi toho vela neprezradil,totiz skoro vobec nic ☹ Dakujem vopred.
@daturka1 jaj, to som nevedela 🙂 ale nasla som ze je tu - Trhová 4, 91701 Trnava.
http://www.lekar.sk/14212/mudr-andrea-lackova/h...
mate prosim niekto telefonicky kontakt na ambulanciu MUDr. Lackovej?
@sof2912 kartu mam u lekara,tak viem len email,ale reaguju nan kazdy den,pretoze cez email vybavuju vysledky krvnych testov
endokrinologiatrnava@centrum.sk
Ahojte,
idem na vyšetrenie k MUDr. Lackovej, platí sa u nej niečo? Platím si síce 7e za prednostne objednanie, tak či si mám pripraviť viac 🙂
A spokojnosť s ňou je?
Ďakujem
ja som s pristupom lekarky spokojna
@sof2912 aj ste niečo platili?
ahojte tiež idem zajtra k p. doktorke zatiaľ len na odbery, ešte som u nej nebola.
ja som bola vo štvrtok, veľmi príjemná 🙂 všetko vysvetlí
@kralovna123456 presne tak ako hovoríš veľmi príjemná pani doktorka 🙂
Ahojte zienky...aj ja mam ist k doktorke lackovej viete mi povedat ci budem platit a po pripade kolko?ake odbery vam robila?do kedy boli vysledky?nieje neprijemna?pomohla vam?dakujem vam moc za kazdu odpoved
@mirka171 bola super, brala mi krv (výsledky tusim za 2 dni - bud mailom alebo telefonicky, ako chceš), to sono, či ako sa to volá, štítnej žlazy a rozhovor 🙂 a váženie, meranie a meranie cez pás...
ja som platila tuším 7e, ale preto, lebo som sa chcela objednať na konkrétnu hodinu, resp. čo najskôr...inak sa neplatí nič, ak nie si objednaná (to by ti povedala, že budeš platiť za objednanie)
@kralovna123456 a pomohla ti?pristup doktorky a sestricky v pohode?dakujem
zlepsili sa mi vysledky, ale to som bola pred 3 mesiacmi, posle ta po 2-3 mesiacoch aj na kontrolne odbery...fakt super, aj sestričky - tých je tam viac, ale všetky fajn...ide to tam šikovne, ale dôsledne
baby prosim vas pekne ked ste sli prvy krat k doktorke lackovej bola vam treba aj zdravotna dokumentacia? mna objednala pondelok na 6.45 a ked som pozerala ordinacne hodiny tak pondelok ma od 14.00 do 18.00 tak som z toho trosku mimo :D mooc dakujem
mna vzdy objednava na doobednajsie hodiny...je treba odporucanie od obvodaka a asi aj zdravotna....bud tam pojdes bez toho alebo im rano zavolas ze budes meskat...
Baby ahojte, pomohla vám Dr. Lacková? Ja sa idem teraz objednávať..neviete ako je to s odbermi? Robia ich len ráno?
MUDr. Lacková je endokrinológ len pre dospelých, alebo vyšetruje aj deti? Ďakujem.
Máte niekto skúsenosti s MUDr. Pribylincovou, tiež endokrinológ.
Ahojte, prosim viete mi dat e-mailovy kontakt na MUDr. Andreu Lackovu - endokrinologicku? Je mi jedno ci do ambulancie u Milosrdných alebo do Trnavy (kde podla Googlu by mala tiez posobit?). Dakujem vopred 🙂
Ahoj,
endokrinologiatrnava@centrum.sk
zrovna tam idem pisat za vysledky bola som minuly tyzden prvy krat ale u jej muza tiez endokrinolog a vsetko vsetko velka spokojnost.
jankafeki tu je adresa do TT endokrinologiatrnava@centrum.sk
No ja poznam endokrinologicku MuDr. Andreu Lackovu, ale ta je v BA U milosrdnych.