Ahojte. Je mi to dosť blbe ale neviete mi niekto poradiť kde robia klystir? Hladal som cez google ale nič nenašlo konkretne iba to ako to robiť doma a z toho mam prave obavu. Predstava, že by som mal sam sebe robiť klystir ma desí. Hlavne keď som to nikdy v živote nerobil ani nevidel robiť. Ak viete kde tak poraďte prosím, pripadne ak by bol niekto ochotný/á spraviť mi klystir kto ma s tym skusenosti a vie ako na to budem vďačný. Som z BA. Vďaka 😒
@exploited kup si MgSO4 v lekarni za dve eura. dva dni jedz len mliecne vyrobky a pi vyvar. po dvoch dnoch si rozmiesaj ten prasok v 2 deci vody a pi. na komplet vycistenie creva treba vypit tri pohare take a s 2 hodinovym odstupom. budes perfektne vycisteny. toto sa standardne robi pred kolonoskopickym vysetrenim. a nemusis sa tyrat klyzmou.
@pribinak
@mawka prečo mám dojem, že tu nejde o zdravotný problém alebo nedajbože "týranie" ? 😅
@exploited čo toto http://www.vitalhaus.sk/crevna-sprcha/ ? prípadne si zadaj do vyhľadávača "črevná sprcha" , nájdeš aj iné zariadenia... klystír ako taký sa robí myslím len pre pôrodom alebo nejakými špecifickými vyšetreniami a zákrokmi, kedy treba mať čisté črevo... prípadne v špecifických (nie lekárskych 🙂 ) zariadeniach...
Nejak sa to tu zvrhlo. Čital som, že to podporuje imunitu a zlepšuje traviaci system. Hlavne uvolňuje zapchu. Len všade je navod ako to urobiť doma sám a ja s tym skusenosť nemam. Netužim si poškodiť čreva a isť pod skalpel 🙂 preto prosim o radu pripadne pomoc
@exploited klystír alebo moderne - črevnú sprchu robia v centrách krásy, či tak dáko sa tomu hovorí. 😀 Mne to robili pred operáciou a radšej by som bola vkuse chorá ako ísť na niečo také ešte raz. Normálne to robia v nemocnici... ešte doktor sa smial, nech to tak neprežívam, lebo vo wellnescentrách si za to ešte aj platia a ja mám procedúru zadarmo. 😀 😀 😀
Ab som to upresnil čipky ani živočišne uhlie na mňa nema učinok. Počul som, že toto pomaha. Znova opakujem nemam s tym osobnu skusenosť a preto žiadam o radu pripadne pomoc. Viem čo to je a aj čim sa to robi.
Vsak si kup tabletku v lekarni, ktoru normalne zjes a zapijes vodou