Ahojte neviete mi poradit kde v Prešove liecia zarastanie nechtov ?? Dakujem
aj ja mám s tým problémy od mala, dobrá pedikérka by vedela pomôcť, dáva na to nejakú sponu, či čo to je, nemala som to, mne stačilo, že mi ich pekne zastrihla
Ja sa stym trapim uz 2m., na palci mi zarastol....chodim ku koznej, ale je to omnoho lepsie🙂 treba zastrihavat na palci nohy dorovna🙂
Ja našťastie problémy nemám, ale bratrancovi trhali necht niekoľko krát až mu jedna pedikérka naňho dala špónu a pekne sa mi to upravilo odvtedy necht nezarastá
@vefi89
http://www.pedikura.name/products/zarastajuce-n...
Robia Vám ťažkosti zarastené nechty? Príďte k nám, máme pre Vás radikálne riešenie! Aplikáciou špon na zarastené nechty budete mať po starostiach. Zaužívané vyrezávanie a strhávanie nechtov už patrí do staroveku. V súčasnosti sa v západných štátoch využíva korekcia zarastajúcich nechtov pomocou špeciálnych špon. Špona sa aplikuje v bode zarastania nechtu a usmerňuje nechet v správnom raste. Úľava príde takmer okamžite.
V našom salóne využívame 4 technológie šponovania, každá z nich je vhodná pre iný druh zarastania nechtov. Všetky metódy sú takmer bezbolestné a na vystrihovanie môžete úplne zabudnúť.
Ceny špon sa pohybujú od 8 do 35 EUR. Príďte sa k nám poradiť, vyberieme pre Vás tú najvhodnejšiu formu liečby.
chirurgia v kazdej nemocnici
to sa vážne lieči? 😕 ja strihám do živého, aby ma to aspoň mesiac nebolelo 😉 jediná liečba čo poznám ja, je strhnutie nechta, ak vieš o niečom inom, prosím IP 😉 @martinka_p