Ahojte, zhanam odlahcenu "plastovu" sadru na ruku v TT, na druzbe ma odbili ze nemaju a su bez zaujmu ju objednat a pri nemocnici zasa nevedeli o com hovorim. Akoby som spadla z marsu. Zlomene zapästie a chcu na ruku dat obycajnu sadru...ved sme v 21 storoci.
Viete mi poradit kde zozeniem taku narychlo? aj v BA.
Kolegyňa kúpila cez net
neviem ci myslies take tie co robia "na mieru" z plastu ktory pod teplom prisposobia ruke...
taketo robia na zahradnickej v ba, ale myslim ze iba na predpis. (plus teda chodia pravidelne po nemocniciach "vymerat" a za dva dni potom pacientom donesu hotove)
Ja jednu mám ak chceš pošlem ti. Kazali kúpiť 2 a použili 1. Tiež som ju mala na zápästí.
kupit nekupis, je na predpis, predpisuje ortoped, chirurg...vyraba napr. Neoprot: http://www.neoprot.sk/? pobocka aj v TT...
@macus66 prosim ta zohnala si ju ? Tu ľahkú sádru. Navrhol ti to doktor alebo si mu to navrhla ty? Nemal s tým nejaký problém? Ďakujem za odpoveď
Ahoj, bolo to pre maminu a navrhla mu to ona. Ale vraj s tym nikdy nerobil ale skusi to. A nie som si ista ci jej lekar napisal co ma zohnat. A tak to zohnala moja segra v BA tusim na Kramaroch. Lekar to mamke dal ale moc natesno. Aj banovala ze neostala pri normalej sadre. Ale ruka sa jej super zahojila. Takze treba s spytat na to svojho chirurga
V ortopedických pomôckach, neporadia?