Kde kúpim najlepšiu parochňu pre onko pacienta?

xevulax
24. máj 2016

Ahojte zienky, potrebovala by som poradit kde mate dobre skusenosti s kupou parochne. Najlepsie NR,BA. Na co si treba davat pozor? Su lepsie parochne so zivych alebo umelych vlasov?pripadne je vidiet na umelych,ze su umele - nevyzeraju neprirodzene? Kludne aj IP bude vdacna za vsetky odpovede

majaxy
24. máj 2016

Rozboril má reláciu, tam vraveli že je lepšia zo živych vlasov...Prajem skoré uzdravenie a život s vlastnými vlasmi🙂

xevulax
autor
24. máj 2016

@majaxy dakujem (tie zo zivych su pekelne drahe). Ja nie som chora, mne velmi blizky clovek.

lucka_220809
24. máj 2016

@xevulax
ahoj... skus tento projekt Ligy proti rakovine..je vynikajuci... davaju robit parochne na mieru onk.pacientom zo zivych vlasov, da sa prihlasit ... uz obdarovali vela onk.pacientiek krasnymi parochnami zo zivych vlaskov, kvalitnymi... urcite sa na nich skus obratit.

xevulax
autor
24. máj 2016

@lucka_220809 dakujem pekne. Neviem ci to stihneme potrebujeme poriesit parochnu do buduceho tyzdna. Pozriem sa na to.

lucka_220809
24. máj 2016

@xevulax tak rychlo to , zial, asi nepojde, ta vyroba aj nejaky cas trva... ale mozno pre buducnost...

xevulax
autor
24. máj 2016

@lucka_220809 ved to,ze trva vyroba dlhsie,takze asi len hotovu. Preto som chcela nejake skusenosti s parochnovymi studiami.

mas48
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dai
24. máj 2016

@xevulax ahoj... ja nezdielam nazor ktory je tu prezentovany... Moja mama je onko pacient a kedze ma nador v hlave tak a bola priamo ozarovana jej vlasy uz nikdy nedorastu - parochne nosi uz 13 rokov - kupujeme kazdy rok v BA - konkretne na racianskej - tam ti vlasy aj pristrihnu pre tvoju tvar, alebo na kriznej ... Moja mama mala uz vlasy zive aj umele ( obycajne kupime 2 naraz na rok, aby si mohla uces aj farbu vlasov menit - cize ma vzdy taku na denne nosenie a k tomu taku so slavnostnejsim ucesom... ) - prvy rok sme investovali a kupili 1 zo zivych a jednu umelu...uz vtedy nam pani poradkina hovorila ze je to vlastne jedno, akurat o zive vlasy sa treba viac starat... v konecnom dosledku mala pravdu - parochna zo zivych stala asi 700 euro, z umelych asi 150... obe vydrzali presne ten rok ako nam bolo aj v studiu povedane, potom sa zacali chlpit a zacali posobit neupravene, o zivu bolo potrebne sa omnoho viac starat, vlasy tazsie drzali, spravali sa jednoducho ako zive... nie je pravda ze lepsie vyzeraju zive - nikto zo znamych nerozoznal ktora parochna je zo zivych a ktora z umelych - ja napriek 13 rocnym skusenostiam ( vyberam ich kazdy rok s maminou ) nerozoznam ktora je ktora... ak si kupis taku ktora ti sadne farbou a strihom nikto nebude vediet ze mas parochnu ( preto je dolezite si kupovat parochnu ktora je naozaj typovo vhodna, neist do extremov vo farbe ci v strihe alebo dlzke... ak najdes studio kde ti este tie vlasy aj zostrihaju tak to je uplna vyhra )

terezka1947
24. máj 2016

@xevulax hm,skor som na zaciatok pre umele=ale pozor,su lacnejsie a drahsie...my sme mali z parochnoveho studia a najvacsi problem neboli umele verzus zive vlasy,ale najst ten spravny "strih" parochne,tvar,uces,aby sedel "na hlave"...ono fakt to nie je jednoduche a pristrihovala nam ju kadernicka
dostanes sampon,kefku...nas parochna vysla pred cca 5 rokmi na asi 200eur...a vyzerala dobre
kupovali sme tu http://www.parochne.com/nas-obchod-kosice

xevulax
autor
24. máj 2016

@dai
@terezka1947 baby dakujem aj vam za odpovede. Ja som vsadzala na tu Blavu. Dai super ze si mi napisala skusenosi tvojej maminy (zelam vela vela zdravia). Parochnu chceme ist osobne vyskusat samozrejme tak zbehneme do BA. Zajtra ju aspon odhovorim od zivych vlasov fakt si cenim tieto rady. Dufam ze bude prva a posledna ktora sa bude musiet kupit.

121emma121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzka0505
9. dec 2019

@xevulax Dobry deň ak ste ešte tu na konikovi... Volam sa Zuzka, msm univerzalnu alopeciu, preto som sa rozhodla, že si parochne budem vyrábať sama. Nie kazda žena znesie na hlave vlasy inej ženy, pre take je vhodnejšia parochňa s umelych vlasov.. No je nepohodlna, väčšina nevyzera a pri pohybe sa ani nesprava prirodzene.. Je to iba nahrada tak je to ocakavatelne.. Najlepšie su parochne s ludskych vlasov. Mne sa podari nazbierať copiky na parochňu od milých dobrych žien ktoré mi ich darovali ako konkretnej odobe.. Ak potrebujete či poznáte niekoho kto potrebuje parochňu kontajtujte ma. Najdete ma na Facebooku @zuzana krajciova na titulnej foto som s satke.

zuzka0505
9. dec 2019

@dai parochne ktore ma Lubo su stare..a nie vsetky na plnej čipke. Ak by mala mama záujem o parochňu na mieru s ludskych vlaso.. Kontaktujte ma rada pomôžem. Je velmi veľa žien ktore by radi darovali vlasky na tento účel... Pre konjretnu osobu.

dai
10. dec 2019

@zuzka0505 ďakujem pekne za ponuku... Žiaľ ju už nepotrebujeme:(

zuzka0505
10. dec 2019

@dai joj😐

permanentka
14. feb 2020

My sme tiez kupovali pred nedavnom parochnu, niekedy su tie synteticke tak kvalitne ze je na nerozoznanie od zivej, co teda cenovo je velky rozdiel. Urcite by som najprv skusila umelu nez hned zivu za niekolko stoviek eur. Len teda pozor na take tie az karnevalove leskle. My sme kupili na www.svetparochni.sk dorucili hned na dalsi den a majitelka ktorej sme ju kupili bola spokojna.

bibianaaa
12. feb 2021

Ahojte, sestra je aktualne na onkologii s nadorom hlave a absolvuje oziare na tele (miecha) aj hlave - cize oziar ide cez tvar. Aky krem odporucate po oziarovani aplikovat, aby koza bola co najmenej poskodena? Hlavne ta na tvari. Najlepsie osobna skusenost. Teraz ma Linola-Radio Derm, ale na internete som nasla viacero. Dakujem pekne za pomoc.

lenunik29
18. jún 2021

Predám krásnu parochňu s pravých európskych vlasou bola na hlave len 1den. Je farbena na čierno dĺžka 50cm je nádherná . Plus výhoda že sa lepí pridám k nej aj lepidlo cena je 400€pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene ak tak píšte sms 0902784634