Dobrý deň vedeli by ste mi poradiť nejakú stranku, najlepšie optiku kde by som mohla kúpiť kvalitné okuliare na počítač proti modrému svetlu?
@lllucka123 odkiaľ si?bežne to predávajú optiky.My mame z Lehnic.Optiky sú otvorene
Optiky funguju ako lekarne. A chod do optiky,pretoze je dolezita aj info o tych sosovkach,kto je vyrobca,atd.
@luccija ja som z okolia ilavy. A koľko prosím ťa stali?
@lllucka123 90 eur, ale sú rôzne druhy
Ja som kupila dcere v optike a stali 150 eur zalezi od ramu dcera si vybrala ram za cca 80 eur a zvysok sklá majú aj uv filter
Brainmarket.sk
ak myslis dioptricke, tak v kazdej optike, vyberies si ake skla chces na aky ram s akymi "vymozenostami" a mas - daju ti vybrat a hned povedia aj ceny skla nie su aztake drahe ako samotny ram
Ja rozmýšľam že objednám z okuliare-na-pc.sk ale neviem sa rozhodnúť
@lllucka123 mám z eyerim zároveň aj dioptrické a cenovo to vyšlo ešte aj lacnejšie a som spokojná.
Moja oftalmologicka sa vyjadrila: Dobry busines sa robi na ludskej blbosti-okuliare proti modremu svetlu.
Ja mám z eyerim okuliare a som s nimi spokojný. Stoja sice okolo 90€, ale maju aj super podporu... a viem, že sa dajú u nich sopraviť aj dioptricke okuliare proti modremu svetlu... :D ale ak chceš lacnejšie, tak kolegovia z kanclu majú od Meller a hovoria že sú fajn, tie stoja okolo 40 tuším