Ahojte, neviete ci sa da zohnat v nejakej inej krajine? Vien,ze je teraz vypadok. Vdaka 🙂
Zozaciatku hovorili ze je výpadok a potom ze chcú urobiť hylac s nejakou inou zložkou ze už nebude tak účinný ale nakoniec prestali vyrabat
@jarmila2010 ja som od viacerých lekárnikov kde som bola počula ze prestali vyrabat, taktiež aj teta z Čiech co nám posielala keď ešte bol povedala ze dopredavaju
@lulupulu https://portal.sukl.sk/PreruseniePublic/?act=Pr... mas to aj na stranke sukl
@jarmila2010 keď so sa pýtala na jar, v lekárni mi povedali, že okolo leta bude, Keď som sa pýtala v júli, tak mi povedali že v septembri-októbri. 🙂 Tebe že okolo Vianoc.....
Náhradu kúpiš v at vo forme tbl
@stellarstar ahoj, tiez pod nazvom hylak , len vo forme tabliet??
My máme z nemecka, sirupy, lekárnička podľa zloženia forte dala 2,,kedze 1 komplexny ako bol forte nemajú,
@zuzka1. A aky je nazov?:(
🙂
@zuzka1. Dakujem 🙂)
@zuzka1. Kamoska ,co byva v nemecku napisala,ze zhanala,ale nemaju a v online lekarnach DE tiez vypredany :/
Toto konkrétne? Mne to mamka zohnala cez kamošku, ktorá tam pracuje
Asi 2 ci 3 mesiace dozadu
@zuzka1. Ano, toto, ja som jej pisala teraz ,zhanala to mesiac dozadu,ze nebolo
@stellarstar hylaktiv granulat?🙂
@stellarstar ja som masla toto na jednej stranke, len neviem ci je ta stranka doveryhodna a po nemecky viem tak par slov :D
Shop apotheke je dobra zvyknem stade obj
@stellarstar vdaka 🙂)!! Velmi si mi pomohla
@stellarstar dobrý deň, prosím Vás, doručujú aj na Slovensko, som momentálne na tej stránke a krajina sa mi nedá navoliť,len Rakúsko, ďakujem
@mija19 ahoj neviem ale tuším nie. Možno sa najde nejaká lekáreň kt posiela aj na sk ale ja osobne o žiadnej neviem
@stellarstar ďakujem
Už je dostupný, šup šup objednať treba ako ja ,lekáreň tabletka online alebo vaša lekáreň
Teraz? :D to nieje výpadok, ale ho prestali vyrabat a už sa nedá zohnať nikde