Kde je akcia na multuifokálné sklá?

24. aug 2024

Ahojte! Neviete kde je teraz akcia na multifokálné sklá? ( Potrebujem -5 a -3 do diaľky, na blízko +1,5 dioptrie) Kupovali ste ich teraz niekedy? Koľko eur vás stáli?

kaia
24. aug 2024

Myslím, že Focus očná optika má zľavy

3009
25. aug 2024

Mňa stáli s rámom 650 eur, pričom rám bol za 100.

terezka1947
25. aug 2024

Veľmi zle kladú ľudia otázky pri multifokaloch.
Otázkou je,na čo chcete tie skla prioritne používať....
Tych typov je veľmi veľa a výber záleží od vašich preferencií.
To nie je mlieko,prídem a kúpim v akcii.
Musíte v optike jasne povedať.....kde pracujem,čo chcem vidieť,mám jeden Pc,mám viac Pc,mám migrény,mám problém s krčnou chrbticou a iné veci....potomultifokal môže byť za 90e /ks,aj za 600e/ks.

terezka1947
25. aug 2024

...ešte odpíšem,čim menej náročné skla na videnie,tým je cena nižšia,ale...majú viac obmedzenuli,zúžený prechodný koridor,atď.
Samozrejme,to sa odrazí na výslednej cene. Keď je raz multifokal so širokými koridormi,nemôže stať nikdy málo peňazí.
Samozrejme,výsledná suma je vždy vyššia,ale uvedomme si,že tie okuliare majú v sebe okuliare na diaľku,na pc,na blízko. Takže koľko by nás vyšli 3x rám,3x pár skiel?

oli18
25. aug 2024

Nosim okuliare 25 rokov a doteraz som..nepochopila problematiku. Tvrdim ale jedno, ze oni svoju cenu od teba vydoluju tak, ci tak. Ak si vyberies lacnejsi ram, ponuknu ti drahsie skla a naopak. Kedze firiem na dodavku skiel je mnoho, samas nemas sancu sa v tom vyznat. Mna multifokaly stoja vzdy do 400€. ,T..r. potrebujem nove, ratam so 450€.