Každý večer sa zobudím na škriabanie v hrdle

ellisa12
13. máj 2022

Prosím vás, každý večer sa zobudím na škrabanie v hrdle a kým sa nenapijem tak to neprestane.
Vždy to mam len večer a ráno mi nič nieje.
A vopred hovorím ze prach to nieje.
A dokonca už spávam s otvoreným oknom.
Trvá to týždeň.

nikol789
13. máj 2022

@ellisa12 toto presne mám posledné dva týždne aj ja 🙈

nestastna21
13. máj 2022

Aj ja som to mala a aj viac ludi v mojom okolí. Bola som aj PCR ci to nie je náhodou kovid ale vyšiel negatívny. Známej lekárke co to mala tiež to nedalo a urobila si výter PCR z hrdla úplne že hlboko (nie tak ako sa to robí bežné) a vyšlo pozitívne. Tak možno nejaky nový kmeň co sa už správa takto? 🤔 Nevie. Každopádne kúpila som si hydropastilky tie som cmulala a pomohlo.

mamamasama
13. máj 2022

Ja a môj muž detto...žiadne iné príznaky, len to hrdlo...

ellisa12
autor
13. máj 2022

Je to dosť otravné zobudím sa o pol 2 nato ze pri prehĺtaní strašne boli už sa cítim jak batoľa večer pri postel povinná výbava fľaška s vodou...lebo keby sa nenapijem tak ani nezaspím....
No tak ste ma moc nepotešili ak to môže byť covid... 😒 tak som tajné dúfala že to môže byť aj priznak tehu...tak asi skočím aj ja na test

domireb
13. máj 2022

@ellisa12 mne to robilo, keď som bola pribratá, tlačilo mi na žalúdok, každé ráno bolesť hrdla, na krčnom mi povedal,že to bude asi kyselina, aj pupáky na tvári som z toho mala

adulka07
13. máj 2022

@ellisa12 je to od žalúdka...su na to lieky...pantroprazol , ktoré potláčajú reflux a tým pádom nejde kyselina späť