Každý mesiac choroba

12. máj 2023

Ako to máte vy ?
Ja som tento rok už tretí krat chorá. A najhoršie že sa z tej choroby vždy dostávam aj 3tyzdne (maly čosi vždy donesie a ja sa z toho najdlhšie dávam dokopy) 🙄 s priateľom sme na raz ochoreli , od pondelku , on sa pred vcerom v noci vypotil a už mu je vraj dobre. A ja mám pocit že mi je horšie ako v pondelok 🙄 a to sa dopujem vitaminami , čaje pijem a on nič. Najskôr zachrípnutie, kašeľ a hlieny zelene a včera dnes už sa cítim aj slabá , boli má všetko , Pali má chrbát a hrudník … na prášky som už z toho. To sa nedá takto fungovať pri deťoch 😏
Ako to máte vy?

bublinka1426
12. máj 2023

mam toto iste, stery negativne ...uz 3 tyzdne zelene sople pali ma na hrudi, kasel...tento rok som tiez asi 3 x chora...nechapem, za polroka mam vybranych asi 6 ks ATB ...imunita nula bodov a to ja vobec nebyvavam chora 😢

vivik22
12. máj 2023

Ak nemáš v poriadku črevnú flóru, čo verím, že po toľkých chorobách a liekoch nie, môžeš dopĺňať vitamíny, ale cez poškodenú sliznicu čreva je vstrebávanie mizerné. Preto nevidíš výsledky. Treba si dať do poriadku črevnu flóru (napravit priepustnost čreva lebo to prepúšťa toxíny do tela), podporiť imunitu a potom bude mať doplnenie vitamínov aj výsledok. A určite budeš voči chorobám aj viac odolná

autor
12. máj 2023

@vivik22 a ako si to dat doporiadku ?
Ja lieky neužívam žiadne (atb dupľom nie ) ale teda tráviace problémy mám, tak môže byt že je to tým. Len ako to dat doporiadku 🤔

zorkahorka
12. máj 2023

Ano, minulý rok som bola takmer nonstop prevhladnuta, vzdy som cosi chytila od skolkara. Podla mna sme mali po covide oslabenu imunitu

vivik22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
12. máj 2023

@vivik22 Mozes to napisat aj tu... alebo je to nieco z MLM?

vivik22
12. máj 2023

@nafka0483 probiotické a prebiotické suplementy. Či z lekarne alebo MLM je v tom rozdiel?

ava11
12. máj 2023

Ja som okrem 2-dnovej korony nebola poriadne chora uz hadam aj 20 rokov. ATB som brala naposledy v skolkarskom veku. Ale ja mam asi ucitelsku imunitu 😉

bublinka1426
13. máj 2023

@vivik22 ja mam aj po klistyre, crevo teda zanesene mat nemozem a vitaminy otuzovanie stale. takze nechapem

vivik22
13. máj 2023

@bublinka1426 črevo nemusí byť zanesené, ale ak je narušená sliznica, tak sa stáva priepustnou - prepúšťa toxíny a tie kolujú krvou po tele. Poprípade jej narušenie spôsobuje tráviace problémy, potravinové intolerancie, ovplyvnuje naladu. Mňa len zaujal príspevok že pani býva často chorá a nezaberajú vitamíny. Ja som riešila podobnú problém, tak som mala potrebu zareagovať

bublinka1426
13. máj 2023

@vivik22 jedine co ma napada ze som jedla malo probiotik...

nafka0483
13. máj 2023

@vivik22 Neviem ci je v tom rozdiel preto sa pytam konkretne - nazov vyrobku.

Pisala si ze pisat sukromne - to vacsinou maju nakazene mlm predajkyne, tak ma zaujimalo ci je nejaky problem verejne poradit konkretnu vyrobok.

vivik22
13. máj 2023

@bublinka1426 ja osobne s klistyrom skúsenosť nemám, ale predpokladám, že ti vyčistí črevo od črevnej mikrobioty. Dobrej aj zlej. Samozrejme potom ju treba obnoviť správnou kombináciou probiotickych baktérií. Viem len, že po jednom type detoxu, ktorým sa takto vyčistí črevo (podobný princíp ako klistyr) musia byť nasadené vysoké dávky probiotík v krátkom čase. Je tam teda riziko, že ak sa neobnoví správne, môže to viesť k problemom. Preto predpokladám, že si dostala inštrukcie ako flóru opäť správne obnoviť. Je možné, že tvoje problémy môžu mať teda súvis.

bublinka1426
13. máj 2023

@vivik22 mala som kvoli kolonoskopii.

vivik22
13. máj 2023

@nafka0483 nie je to o jednom výrobku. Tak vieš dočasne poriešiť symptóm - nadchu. Nie systémový problém.

Áno písala som súkromne, pretože ja svoje zdravotné záležitosti verejné riešiť nechcem a nebudem. Tak ako aj autorka príspevku, ktorá tiež problém rieši anonymne. Tiež moja správa bola zmazaná adminom (predpokladám po niekoho nahlásení) ako "sebapropagacia". Tak aby som nenarušila pravidlá skupiny nebudem tu nič zverejňovať konkrétne. Úprimne som s nimi aj 100% stotožnená lebo uvádzaním konkrétnych produktov bez usmernenia a kontraindikacii si náhodný člen po prečítaní rady bez vysvetlenia môže aj ublížiť. Preto áno, konkrétne rady už nepatria do verejného priestoru. A oceňujem, že sú smerované súkromne.

Skôr mi to smeruje, že ty máš skúsenosť s mlm predajom, zrejme nie dobrý, keď tvoje príspevky smerujú stále na túto tému. Mrzí ma ak si sa v tejto oblasti sklamala. Neviem či sú tu všetci v obraze čo to MLM je. Pre lepšiu orientáciu by si nám to mohla objasniť. Verím, že budeš vedieť prispieť aj niečím hodnotným do tejto diskusie, možno názorom alebo pomocou v danej veci. Prípadne teba tiež trápi podobný problém?

vivik22
13. máj 2023

@bublinka1426 tak to myslím, že až taký radikálny zásah nebol. Ja som tiež pred operáciou podstúpila v nemocnici klystír. Išlo o to, aby mali čistý priestor. Skôr ma možno zaujalo to, že si išla na kolonoskopiu. Čiže zrejme nejaký problém s črevom mas. Respektujem tvoje súkromie, ale úprimne možno tuto vedie cesta.

nafka0483
13. máj 2023

@vivik22 Ano trapi ma podobny problem preto ma zaujimali konkretne produkty ktore odporucas na podporu imunity. Alebo napis aspon znacku, co to je ci Forever a pod.?

monikaskorikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz