Už rok a pol ma každý deň bolí hlava a to od rána do večera. Mala som robene CT,MRI,očné,ušné aj krčné vyšetrenia a všetko bolo v poriadku. navštevovala som neurologickú ambulanciu aj hematologickú a práva tu mi zistili predispozíciu na trombofíliu no to však nie je príčinou bolesti hlavy.
Mna bolievala hlava cele dni, kym mi zistili nedostatok zeleza. Teraz uzivam kazdy den tabletku a je po bolestiach.
no presne toto riešim teraz aj ja. Občas mávam migrény, ale posledný týždeň má každý deň bolí hlava. Niekedy už nepomáhajú ani tabletky. Chystám sa k obvodnej nech mi zoberie krv a urobí krvný obraz.
Som zvedavá, či tam niečo vyskočí.
Skus jogu, plavanie, bankovanie.
A ako si na tom s krvým tlakom ??
Mojej mamine po dlhoročných migrénach zabrala akupunktúra. No po čase sa znovu migrény objavili a už ani ta akupunktúra moc nezaberala /vraj má niekoľko typov migren naraz / Ale naposledy som jej len tak na skúšku zarobila "koktejl ", čo som raz čítala na nete: 2dl vody, pol lyžičky himalajskej soli a šťava z polky citróna. A zabralo 😉
a krv na potravinove alergie ti robili? Moj muz mal migreny a ine problemy a zistilo sa ze ma intolerenaciu kr. bielkoviny. Daj si zobrat krv na lepok, mlieko, HIT. A na migreny je super himalajska sol, ale treba zistit pricinu.
a histaminovu alegiu? ja som velmi dlho riesila bolesti hlavy s neurologickou ktora sa zaobera vplyvom stravy na neurologicke problemy. a este robili vam hormonalny profil na gynde? pripadne co stitna zlaza? inac mne zacali migreny po porode, a pomahaju len antimigrenika.