ahoj zeny ja fskt neviem ako inak nazvať tuto tému.. každopádne cez deň je to v poriadku alw večer peklo. myslela som že to je stále dokolecka ten istý ale neni. každý večer a každú noc mam na sebe štípance cca 10 ks niekedy aj cez 15 a fakt mi to už vadí dá sa to svrbenie vydržať ale keď proste každú chvíľku ma to svrbí inde.. dobre neni to každú chvíľku ale pripadá mi to tak. a fakt to už mi to leze na psychiku v kuse ma svrbí lebo stále ma stipne. takto to je už asi neviem koľko ale každú noc do riti a fakt mi to vadí. myslela som že to je jeden, a každý vever s tým bojujem alw oni sú strašne rýchle nie jak to vždy bolo že buchnem a je mŕtvy alw on osemkrat utečie a na deviaty sa necha zabiť. a potom myslím že je pokoj a potom zas vylezie další do 5 min zas štípanec. ja keď zasvietim vidím vždy jedného komára aj počujem vždy 1 zabijem ho a objaví sa další a vždy po jednom ty kokos ja neviem či sa striedajú nech vhdy ide jeden ale fakt už som z toho psycho.aby to neznelo že tu mám cele hejno komárov, nezabijam to celu noc, vždy sa mi podarí tak jeden dva na viac nemam nervy lebo sa nedajú zabiť a len pohnem rukou nad ním a leti prec. čo mám robit?jak je môžne že vždy sú po jednom nikdy ich nevidím dva a viac keď ich musí byt viac keď jedného zabijem a o cjvilu zas bzukot ?? strašne som z toho už na hlavu aj teraz ma to stiplo na prste a ani som to nepočula zas mozem naháňať komára hodinu..
A ty si nikdy nepočula o odpudzovači do zásuvky?
vidíš.. nás tak už dva týždne šikanuje blcha a nevieme ju ani za ten svet nájsť a zlikvidovať 🤦🏻♀️ a ver, že to svrbí stokrát viac ako od komára 😔
Ja umývam párkrát do týždňa podlahu v celom byte s teplou vodou s kvapkami čajovníkového oleja a je kľud od komárov, neznášajú ten pach. Tie odpudzovače do zásuvky sú dosť škodlivé na dýchanie
Tá vec do zástrčky je super. U nás sa opováži bzuknúť komár, hneď to vyťahujeme. Určite vyskúšaj, ja odporúčam všetkými 10.
@mikadooo a to stačí iba zapojiť na chvíľu? nemusí byt celu noc nie?
Nie, nemusí. Neviem ale koľko to trvá, kým zakapú, lebo u nás to manžel vyberie, ja vtedy už tvrdo spím 😁. Ale čo fakt neznášam, keď niekam na dovolenku to zabudneme zbaliť a potom presne prvú noc takto trpíme a na druhý deň hajde do obchodu a potom už je kľud. 🙂
Ozaj, ešte ma napadlo, že raz som v zúfalstve nastriekala nám aj deťom repelent na vrch perín v noci a tiež to pomohlo, držali sa od postelí tie mrchy 😁.
@mikadooo skúšala som a skoro sme sa zadusili 🙀 ale zajtra utekám kúpiť tu vec do zástrčky
Aha,no, my sme mali nejaký prírodný pre deti, neviem či citrónový alebo aký to bol, celkom sa to dalo 🙂.
sieťky proti hmyzu, elektrický odpudzovač, moskytiéra..