Každú noc mám nové štípance od komára

5. okt 2023

ahoj zeny ja fskt neviem ako inak nazvať tuto tému.. každopádne cez deň je to v poriadku alw večer peklo. myslela som že to je stále dokolecka ten istý ale neni. každý večer a každú noc mam na sebe štípance cca 10 ks niekedy aj cez 15 a fakt mi to už vadí dá sa to svrbenie vydržať ale keď proste každú chvíľku ma to svrbí inde.. dobre neni to každú chvíľku ale pripadá mi to tak. a fakt to už mi to leze na psychiku v kuse ma svrbí lebo stále ma stipne. takto to je už asi neviem koľko ale každú noc do riti a fakt mi to vadí. myslela som že to je jeden, a každý vever s tým bojujem alw oni sú strašne rýchle nie jak to vždy bolo že buchnem a je mŕtvy alw on osemkrat utečie a na deviaty sa necha zabiť. a potom myslím že je pokoj a potom zas vylezie další do 5 min zas štípanec. ja keď zasvietim vidím vždy jedného komára aj počujem vždy 1 zabijem ho a objaví sa další a vždy po jednom ty kokos ja neviem či sa striedajú nech vhdy ide jeden ale fakt už som z toho psycho.aby to neznelo že tu mám cele hejno komárov, nezabijam to celu noc, vždy sa mi podarí tak jeden dva na viac nemam nervy lebo sa nedajú zabiť a len pohnem rukou nad ním a leti prec. čo mám robit?jak je môžne že vždy sú po jednom nikdy ich nevidím dva a viac keď ich musí byt viac keď jedného zabijem a o cjvilu zas bzukot ?? strašne som z toho už na hlavu aj teraz ma to stiplo na prste a ani som to nepočula zas mozem naháňať komára hodinu..

levandula7
5. okt 2023

sieťky proti hmyzu, elektrický odpudzovač, moskytiéra..

koniarova
5. okt 2023

A ty si nikdy nepočula o odpudzovači do zásuvky?

kvietok2012
5. okt 2023

Ty kokso aky dlhy prispevok o komároch... kúp si toto a nebudú ta štípať

nikaeli
5. okt 2023

vidíš.. nás tak už dva týždne šikanuje blcha a nevieme ju ani za ten svet nájsť a zlikvidovať 🤦🏻‍♀️ a ver, že to svrbí stokrát viac ako od komára 😔

mia1122
5. okt 2023

@nikaeli sadnut nahi, nohami napred. Blcha ide po nohach. Chytis ju ako ti kusne. Hodit do zachoda a splachnut.

Roky odkrutene v osadach...
@nikaeli

nikaeli
5. okt 2023

@mia1122 ja som ju tiež doniesla zo školy 🤦🏻‍♀️ mám ju už tretíkrát, ale nikdy nie tak dlho.. dokusané celé nohy, idem sa zblázniť v nohaviciach 😡

lenka098123
5. okt 2023

Ja umývam párkrát do týždňa podlahu v celom byte s teplou vodou s kvapkami čajovníkového oleja a je kľud od komárov, neznášajú ten pach. Tie odpudzovače do zásuvky sú dosť škodlivé na dýchanie

mikadooo
5. okt 2023

Tá vec do zástrčky je super. U nás sa opováži bzuknúť komár, hneď to vyťahujeme. Určite vyskúšaj, ja odporúčam všetkými 10.

autor
5. okt 2023

@mikadooo a to stačí iba zapojiť na chvíľu? nemusí byt celu noc nie?

mikadooo
5. okt 2023

Nie, nemusí. Neviem ale koľko to trvá, kým zakapú, lebo u nás to manžel vyberie, ja vtedy už tvrdo spím 😁. Ale čo fakt neznášam, keď niekam na dovolenku to zabudneme zbaliť a potom presne prvú noc takto trpíme a na druhý deň hajde do obchodu a potom už je kľud. 🙂

mikadooo
5. okt 2023

Ozaj, ešte ma napadlo, že raz som v zúfalstve nastriekala nám aj deťom repelent na vrch perín v noci a tiež to pomohlo, držali sa od postelí tie mrchy 😁.

autor
5. okt 2023

@mikadooo skúšala som a skoro sme sa zadusili 🙀 ale zajtra utekám kúpiť tu vec do zástrčky

mikadooo
5. okt 2023

Aha,no, my sme mali nejaký prírodný pre deti, neviem či citrónový alebo aký to bol, celkom sa to dalo 🙂.