Ahojte poraďte mi prosím mám malé dieta a každú noc má niečo štípe vymenila som obliečky , paplony v zásuvke mame to proti komárom . Neviem si rady pridávam foto . Poraďte čo to je
To nevyzera ako take klasicke stipance. Nemozu to byt plostice? O tych sa tusim hovori, ze vyliezaju v noci.
Mozu to byt aj plostice tie stipu v noci dcera mala presne takuto reakciu a stipali len ju
Tiež ma napadlo že ploštice. Treba dobre popozerať plachtu matrace či nie si na nej tmavé botky.
Keby sa ti to dalo nejak odsledovať v noci, to by bolo asi najlepšie.
@78marketa123 Ak su to plostice alebo blchy alebo nieco take, tak toho sa nezbavis len tak, ze vymenis paplon. Komplet vsetko musis vyupratovat - v izbe povysavat kazdu jednu skaru, vrecko z vysavaca vyhodit hned prec, nech nevylezu naspat. Postel doslova rozobrat a vyvysavat kazdu jednu skaru, rost, matrac zo vsetkych stran a vsetko co sa da odzipsovat a vyzliect, tak vyprat na 90tke. Ak mas parny cistic, tak aj s nim prejdi celu postel, matrac a vsetko. V tej izbe by som nespala, ale o tyzden celu proceduru zopakovala a o dalsi tyzden zas - kedze z nakladenych vajicok sa budu liahnut dalsie.
Ak to neprejde ani po tom trojnasobnom poriadnom cisteni, tak musis zavolat niekoho na odbornu chemicku dezinsekciu.
@78marketa123 ploštice alebo blchy. Mali sme to a ledva som sa toho zbavila. Uf, bolo to strašné.