Každonočné nočné mory

30. sep 2020

skoro kazdu noc mam uplne nocne mory... neviem co s tym.. uplne psychicky ma to nici.. budim sa uplne videsena a mimo... vela krat som sa zobudila na to ze so sna revem a zobudil ma ten plac... strasne zavidim ludom ktorym sa nic nesniva.. ako to riest? 🙏💢💥👻👹👽💀😱😖😵😓🤯

andrejkap123
30. sep 2020

Mavam to bohuzial roky .... nic sa s tym neda robit. Aspon u mna. A snivam kazdu chvilu! Niekedy mam pocit ze zijem druhy zivot v snoch...... a ano same horory, psycho atd.... :( ale zvykla som si :D

zuzikak
30. sep 2020

skor by som sa zamerala na to preco to tak je? Mas dostatok pohybu pocas dna - na cerstvom vzduchu? Nemas pred spanim plny zaludok ? Nejes nieco, co ti skodi ? (horsie travenie), aku mas teplotu i izbe ? Mas nejaky kludny predspankovy ritual ? Nemas nejake stresy pocas dna ? Pracovne nezhody, ci doma obcas hadky ? (ano aj drobne nedorozumenia mnohym nedaju spat lebo ich tazko spracovavaju...) Nieco co ta dlhodobo trapi a nevies to v sebe spracovat ? Nejaka krivda, obavy o buducnost, filmy, ci clanky s katastrofickymi scenarmi...Ludom sa vacsinou nesniva, ked su fyzicky riadne unaveni a zaspavaju s pokojom a vyrovnanou myslou. Naviac vela zalezi od hormonov (niekde com citala, ze pri ocakavani menstruacie, ci pocas nej je u zien vacsia pravdepodobnost zlych snov. Telo je ubolene, nelezi pohodlne...)

sandokanka36
30. sep 2020

nemas v beznom zivote nejaky velky stres z niecoho, ze by sa ti to tak premietalo do tych nocnych mor? mne sa to tak totizto stava, ked ma nieco proste trapi

1andrea111
30. sep 2020

Môžu pomôcť lieky na upokojenie skúsiť aj na prírodnej báze, Persen napr. ďalej prípadne psychiater a leky, dalej v rámci psychoterapie môže pomôcť pochopiť sny - a tým nebudú také strašné sny su naše podvedomie a tiež môže pomôcť si pravidelne vedome sny dosnivat s pekným koncom. Dostane sa to do povedomia a nebudú sny také ťažké.

marion30
30. sep 2020

Veľmi pomáha magnezium,ja mávam až spánkovu paralyzu a vtedy sa nevieš zobudiť len tak,stane sa mi to viacmenej keď som veľmi vyčerpana

andreatytler
1. okt 2020

Je to vzdy ten isty sen alebo s tym istym motivom? Skus napisat zopar co si pamatas...
Podla mna mas v podvedomi nieco co ta trapi a snazis sa to riesit v snoch.

ckatka
1. okt 2020

Nie si tehotná? Mne sa to párkrát stalo v tehotenstve. Vraj je to normálne a stáva sa to pri problémoch s progesteronom (alebo.zmenach ako je tehotenstvo).
Mne pomohlo v hlave si vyriešiť dva tri negatívne zážitky z mladosti, odpustiť dvom trom ľuďom a nechať situáciu ísť.
A do difuzera kvapkat olej Balance. Aj na chodidlá natierať. Dávala som to aj malému keď mal nočné desy

kassandra25
1. okt 2020

Ahoj. Nepopisala si , co konkretne sa ti sniva. Alebo si to uz rano nepamätas? Ak si spominas po prebudeni, vyslov to nahlas, co to je, co sa v sne stalo. Zapal si sviecku, pomodli sa a opät zopakuj nahlas, co to bolo a aj povedz, ci chces alebo nechces, aby to pokracovalo. Poradim ti este zucastnit sa omse v kostole, ale teraz asi zase omse skrz korony odstavia. Aj tam pri modlitbe si povedz v sebe, vyslov zelanie. Ak sa ti taketo nieco deje, niekto ta chce pouzit alebo komunikovat s tebou. Nedaj sa zastrasit.

gigie24
1. okt 2020

Velmi ma mrzi, ze toto prezivas... Ja som to mala niekolko rokov, riesila som posttraumaticky syndrom, ale bezne je to ak si citlivy typ osobnosti a mas tazke obdobie a ak to tak nie je nahodou, tak to moze podvedomie natahovat aj nejake stare udalosti ci tvoj strach. Ja som skusala vselico, najviac sa mi svedcilo davat si rano homeopatika Magnesium Phosporicum a vecer tinkturu z Valeriany 20 kvapiek, uzivat dlhodobejsie, pomaly to vymizlo 🙂. Drzim velmi palceky, aby si opat bola plna sily.

autor
1. okt 2020

@kassandra25 ako pouzit a komunikovat? nechapem

kassandra25
1. okt 2020

Nie su len dobre duše....

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz