Každodenné napínane na zvracanie

paaaaj544
13. sep 2021

Ahojte chcem sa vas spýtať co to je ked som kazdy deň unavena a napína ma na zvracanie a nevoľnosť mam môže to byť zapal slepého čreva? lebo bojím sa celkom

jaskolka
13. sep 2021

Tehotenstvo to nemôže byť?To je veľmi častý priznak.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
paaaaj544
autor
13. sep 2021

@jaskolka nie bola som na gynekológii nie je to tehotenstvo

suzitok
13. sep 2021

Psychické problémy? Stres, tazke zivotne obdobie...to dokaze neskutočne zamávať s travenim a zaludkom

jaskolka
13. sep 2021

Tak potom môže to byť aj gastritida, vredy,helikobakter, alebo aj nervozita, stres, jednoznačne treba ísť na vyšetrenie, odobrať krv, moč,urobiť usg, možno endoskopiu

katarinka2290
13. sep 2021

@paaaaj544 ja som tiez zacala z nicoho nic vracat,jedlo sa mi zdalo byt pokazene pritom som hi jedla cerstve.do toho hnacky.tak som sla na pohotovost a tam mi iba pichli injekciu prori vracaniu,no moc mi to nezabralo.
Sla som k obvodnej,poslala ma na chirurgiu a chirurg ma zas poslal na gastro.
Tam porobili urgentne vysetrenia ci nemam zapal pankreasu.
Nakoniec to bol helikobakter a 2 tyzdne na pn.
Odporucam ist k dr co najskor

katrin69
13. sep 2021

@paaaaj544 Kamarátka má problém vždy s týmto zvracaním, keď je v strese. Niekto sa prejedá a niekto v kuse zvracia. Zápal slepého čreva sa prejavuje obrovskou bolesťou a horúčkami - to mi vravela mama... Hlavu hore, dobre bude 😉

smolinka024
14. sep 2021

@jaskolka presne ...toto som riešila teraz ja ...3 týždne som každý deň zvracala, skončila som aj v nemocnici...mám síce lieky, ale ešte čakám na potvrdenie že sa mi asi vrátil helicobacter ..inak dgn. Akútna gastropatia 😔 no nie je to sranda...