Ahojte. Denne trpím bolesťami hlavy. Niekedy ma. Neboli deň dva v týždni. Jento väčšinou bolesť v záhlaví fest silná a za jedným okom. Keď hýbem krkom mam pocit ze sa bolest mení... 🥹 Takto trpím už asi 7 týždňov. Lieky občas záberu... No dnes som si dala asi neskoro paralen a prešlo to do neskutočnej bolesti.
Musím fungovať lebo mam 4 dňové babo takže ani veľmi na pohotovost na infuziu..
Na vyšetrenia sa chystám pokiaľ to neprestane.
Niekedy cítim aj pulzovanie v hlave súvisí to asi s tou bolesťou? Vďaka.. 😒
Fuha, okamžite k lekárovi. 7 týždňov je dlho
Ta fasa.. Ste ma teraz vystrašili kúsok 😳
Môže to byť čokoľvek od zaseknutej krčnej chrbtice po nádor. A tým ťa nejdem strašiť. Len sa tým snažím povedať že jediné riešenie a odpoveď je lekár. Okamžite. Už to trvá veľmi dlho na to aby to malo nejakú bežnú príčinu. (Nedostatok spánku a pod.)
@pimpa12 no krčná ma. Boli neskutočne... Neviem nádor by mal asi viac neurológickych príznakov čo som čítala.
Isto to neni nádor. Toto mavam ja stále aj mesiac potom chvíľku pokoj . Sú to stuhnuté svaly alebo Daaka blokáda v krčnej ale skôr tie svaly. Pomôže naťahovanie zadných krčných svalov stipcovym štýlom ale zadnut vystrieť sa a naťahovať krk do predu do strán…. Moje osobne tipy ktoré mne fungujú. Väčšinou krcna robí tieto bolesti v záhlaví ja plus mám že sa mi to od záhlavia ťahá bolest cez spánky plus má aj čelo boli tlak nad očami atd
Ja som aj migrenik.. Takže si žiaden nádor nepripúšťam to by bolo asi to najhoršie čo by som mohla spraviť.. 🤔 A MRI mam robenu pred cca 1,5 rokom tak sa snáď odvtedy nič nezmenilo.. Aj mozog aj chrbtica.. Akože mozog čistý a chrbtica no každý máme zmeny.. Každý stavec mam vyrotovany každý jeden.. Ale bol zatiaľ bez utlaku na miechu a podobne tieto ťažké stavy.. Ale krčnu mam jak betonku.. Večne mi v nej praská no hrôza.
A po pôrode som aj anemicka mam hemoglobín 82...takže aj preto žeby ma bolela oveľa viac?
Ahoj samozrejmé,z nedostatku železa môže bolieť hlava
Hneď zajtra lekárovi, na čo čakáš …. Sedem týždňov je strašne dlhá doba a to je jedno že nie každý deň . My ti tu neporadíme asi , určite hneď zajtra bez lekárovi ten už tá odošle kam treba, nemusí to znamenať nič no môže . Vydržať takto záver tehotenstva, pôrod je obdivuhodne ale rieš to už a nečakaj