Každodenná bolesť hlavy a chrbtice. Čo to môže byť?

s_s_s
6. nov 2013

nemal niekto z vás takýto problém? nejak nemám stále čas sa dostaviť k lekárovi, tak som sa chcela aspoň tu informovať či to nemôže byť niečo vážne.ďakujem

bbarboraa
6. nov 2013

asi za to moze ta chrbtica...sedava praca alebo studium , pretazena krcna.. najpravdepodobnejsie...

turistka
6. nov 2013

nemala si to davat ako otazku, ale diskusiu, kazdodenna znamena te to ani neprestava - teda 24 hodinova. najprv zacina boliet chrbtica, potom hlava,alebo ako?

nonika
6. nov 2013

Dobra otazka, mna by tiez zaujimali odpovede...mna trapi to iste uz neaku dobu...uz som rozmyslala nad neurologom 😉

talula
6. nov 2013

tiež si myslím, že to bude najskôr ta chrbtica ako pise bbarboraa. Kedysi ma tiež bolievala hlava a keď ma Dr vyšetrila odporučila mi masaz chrbta, pretože som mala stuhnute svaly okolo krku čo spôsobovalo bolesť hlavy.

sendy182
6. nov 2013

no príčin to môže mať viac.....chrbtica .....hlava....oči.....zuby.....stres.....únava....kde ťa bolí chrbát....je to krčná alebo bedrová časť chrbtice.....kedy sa ti uľaví.....máš bolesti hlavy kde?...spánok...očná časť....temeno...čelo....celá hlava?.....migréna....potrebuješ kľud....ticho....????

jajus28
7. nov 2013

Tak toto doverne poznam, no len mne to vystreluje z pleca, ked berem na ruky maleho, zatazenie plus davnejsi uraz krcnej chrbtice, tabletky od bolesti nezaberaju jedine co mi pomoze ked mi drahy natre krcnu chrbticu a plece konskou hrejivou mastou, alebo ked si stlacim na chodidle bod chrbtice a bod hlavy nastane nenormalna ulava 😉 a hlava prestane bolet behom minuty.

oliverko5
8. nov 2013

ahoj ja mam presne to iste stale ma bolela hlava a chrbtica isla som k neurologicke poslala ma na retgen hlavy a krcnej chrbtice a nasli mi cystu v hlave teraz to riesim a som z toho na nervy..neodkladaj navstevu lekara a chod sa vysetrit budes kludnejsia.

ivuska027
8. nov 2013

Fiha, kazdodenna bolest hlavy a chrbtice a nemas cas ist k lekarovi? A co robis, ak sa mozem spytat, vo jadrovom vyskume alebo v CERNE? Ci cakas, kym sa ti nestane nieco vazne, ze ta dakde posklada? Co si myslis, ze kolko oropedov alebo neurologov sa ti tu k tomu fundovane od pasa vyjadri? Na tvojom mieste by som tu nestracala cas vysedavanim pri pocitaci a mazala k lekarke. Je na zvazenie, ze niekto nema cas na vlastne zdravie. Ja mam teda deti a momentalne riadne zdrav problemy a cas si najdem, lebo ide o mna 😕

zdravotak
13. dec 2013

viem vam pomoct