nemal niekto z vás takýto problém? nejak nemám stále čas sa dostaviť k lekárovi, tak som sa chcela aspoň tu informovať či to nemôže byť niečo vážne.ďakujem
nemala si to davat ako otazku, ale diskusiu, kazdodenna znamena te to ani neprestava - teda 24 hodinova. najprv zacina boliet chrbtica, potom hlava,alebo ako?
Dobra otazka, mna by tiez zaujimali odpovede...mna trapi to iste uz neaku dobu...uz som rozmyslala nad neurologom 😉
tiež si myslím, že to bude najskôr ta chrbtica ako pise bbarboraa. Kedysi ma tiež bolievala hlava a keď ma Dr vyšetrila odporučila mi masaz chrbta, pretože som mala stuhnute svaly okolo krku čo spôsobovalo bolesť hlavy.
no príčin to môže mať viac.....chrbtica .....hlava....oči.....zuby.....stres.....únava....kde ťa bolí chrbát....je to krčná alebo bedrová časť chrbtice.....kedy sa ti uľaví.....máš bolesti hlavy kde?...spánok...očná časť....temeno...čelo....celá hlava?.....migréna....potrebuješ kľud....ticho....????
Tak toto doverne poznam, no len mne to vystreluje z pleca, ked berem na ruky maleho, zatazenie plus davnejsi uraz krcnej chrbtice, tabletky od bolesti nezaberaju jedine co mi pomoze ked mi drahy natre krcnu chrbticu a plece konskou hrejivou mastou, alebo ked si stlacim na chodidle bod chrbtice a bod hlavy nastane nenormalna ulava 😉 a hlava prestane bolet behom minuty.
ahoj ja mam presne to iste stale ma bolela hlava a chrbtica isla som k neurologicke poslala ma na retgen hlavy a krcnej chrbtice a nasli mi cystu v hlave teraz to riesim a som z toho na nervy..neodkladaj navstevu lekara a chod sa vysetrit budes kludnejsia.
Fiha, kazdodenna bolest hlavy a chrbtice a nemas cas ist k lekarovi? A co robis, ak sa mozem spytat, vo jadrovom vyskume alebo v CERNE? Ci cakas, kym sa ti nestane nieco vazne, ze ta dakde posklada? Co si myslis, ze kolko oropedov alebo neurologov sa ti tu k tomu fundovane od pasa vyjadri? Na tvojom mieste by som tu nestracala cas vysedavanim pri pocitaci a mazala k lekarke. Je na zvazenie, ze niekto nema cas na vlastne zdravie. Ja mam teda deti a momentalne riadne zdrav problemy a cas si najdem, lebo ide o mna 😕
viem vam pomoct
asi za to moze ta chrbtica...sedava praca alebo studium , pretazena krcna.. najpravdepodobnejsie...