Ahojte, chcem sa opýtať či nemá niekto skúsenosť, začala ma bolieť stolička osmička ktorá je mŕtva. Bolesť je taká tupá a keď si prejdem jazykom po tom zube tak ho citim. Na prehliadke mi doktorka na ňom našla kaz môžem mať tu bolesť/tlak z toho kazu keď je zub mŕtvy?citala som teraz staršie fóra a baby písali, že sa im ozývajú tieto zuby aj pri zmene počasia alebo pri chorobe. Som poprechladana ale hlavne vyčerpaná z prace a cez týždeň som bola dosť v prievane. Neviem či to ma nejaký súvis. Ďakujem.
Osmička a niekto na nej robil kanáliky? Pochybujem, to je taky zub ze robiť na ňom kanáliky jr ako za trest. Za 12 rokov sme asi raz robili. A kaz keď je malý nemá čo bolieť q zvlášť nie na mŕtvom zube
@ronie338 áno mám robené kanáliky aj na dvoch osmickach, ja som bohužiaľ špeciálny prípad 😔
@slavka1957 ja som takto prišla o celý zub,,,roky bol mŕtvy a zrazu sa mi zlomil a zacal bolieť,,,zistilo sa,ze som mala chytene kanáliky, ktoré sa museli vyčistiť nanovo jedine cez mikroskop (cena od 400€)a nik mi nevedel dať záruku ze sa to podarí reendoskopicky opraviť,, zub bolel az tak ze má bolela z neho hlava tak siel celý von