Dobry chcem potrebujem poradit priatel bol chory teploty som nemala ..po troch dnoch som si robila test negativny priznaky dalsie boli zelene hlieny a postupne kasel tak som to riesila najorv svojimi liekmi z lekarne kedze to neprechadzalo doktor mi dal lieky 2 balenia summamed na ten kasel a erdomed lieky vobec nezaberaju ,ked citim vone kaslem ze ma ide rozdrapit zadycham sa kaslem idem po schodoch kaslem tlmim to haslerkami nachvilu klud a ked pridem z naor z vonka domou ako teraz napr ma slo rozdrapit az ma uz napina s toho kaslu som zufala,v noci ten kasel nemam pijem salviove caje lieky som uz douzivala zajtra volam doktorovi ,prestala som aj fajcit fajcila som 3 cigarety za den,teraz uz vobec nefajcim ,priatel mal taketo iste priznaky jemu zabral stoptusin a uz kasel nema a mna sa stale drzi chcem sa opytat kedze lieky som douzivala aky bude asi dalsi postup doktora ja sa nechcem furt pchat liekmi :/ som zufala a lieky nezaberaju :( Ja nvm co to moze byt poradte :/ Dakujem
@petamich nvm ja som teraz douzivala dvojo antibiotikov summamed a sa mi kasel zhorsuje plus erdomed do nosa pamycon tak ja som s toho uz na nervy nvm pojdem za nim nech ma pozrie inak to nevidim som s toho zufala :/ a stery moze urobit ake ked je kasel nikdy sa mi nerobili len viem co malemu ked kaslal tak z nosa z hrdla vzala stery tak?
@petamic
Dnes som volala svojmu povedala ako mi je az som plakala ze ako doktor mi povedal ani ma nevysetril nebola som absolutne u neho cez telefon si on stanovil liecbu dobre no tak som douzivala lieky nespravna liecba dnes mu volam ze sa kasel zhorsuje ze ma napina atd naznacoval ze som simulantka ale dobre neriesim 😺nechodila som k bemu roky zato ze som u neho teraz casto ci kvoli alergia tak a teraz kasel nechape tomu ale neriesim fajn ,a najviac co ma zabolelo ked mi povedal ja som vam uz dal lieky uz vam nemam aku dat liecbu kupte si muconasal a oddychujte a tym tonom az mi zle bolo a to som si ho pochvalovala ,Tak to musim riesit tak otec ma plucneho kamarata tak idem cez neho riesit a vybavi ma cez oca bez vymenneho papierika mama tam chodi kedze ma tazsky stupen astmy,a pojdem do martina ale toto ma normalne dostalo ten pristup ,namiesto vysetreni soecialnych mi povie kupte si muconasal a oddychujte zasnem od rana :(
a robil ti lekar testy napr. na plucne chlamydie? ja som mala takyto neutichajuci kasel, niekolko tyzdnov, potom klud potom nie a boli to plucne chlamydie 🤷♀️ vraj je to relativne bezne hlavne ak sa zdrzujes v klimatizovanych officoch