Kašeľ a zachrípnutý hlas ako príznak Covid-19

5. okt 2021

Ahojte, pls tie čo ste si tým prešli, mali ste priznák zachripnuty hlas a najmä k večeru neutisitelny suchý kašeľ?
Začali mi to minulý týždeň, v lekárni ma vyzbrojili a cez víkend som sa snažila v rámci možností poležat no dnes opäť som tam kde som bola v piatok😬😏

pribinak
5. okt 2021

Veď si urob aspoň antigen. Čo ti pomôže, keď tu 10 ľudí napíše že to tak mali a 10 napíše že nemali.

lachipie
5. okt 2021

Moze byt aj nemusi. Aj tak to moze byt proste len viroza. Antigen nema vela zmysel robit, ked mas priznaky, moze vyjst falosne negativny. Ked chces mat jistotu, chod na PCR. Anebo proste ostan doma, skus to vylezat a kym to prejde tak to prejde.

tinka_1807
5. okt 2021

Nuž, nikto ti nepovie, či to je, alebo nie je covid, kým nepôjdeš na testy. Ak máš takéto príznaky, prihlas sa cez stránku rovno na PCR test. Ak zadáš, že máš príznaky, tak ho máš zadarmo. Myslím si, že ak máš podozrenie na Covid, tak už dávno si test mala absolvovať, ale teraz je to už jedno, no odporúčam test. Ak vyjde negatívny, tak aspoň vieš, že to je viróza.
Držím palce a prajeme skoré uzdravenie. 🙂

sense
5. okt 2021

Minulý týždeň som sa akurát do liečila, ale nebol to covid, mala som robený 2x Antigen a raz PCR... Treba ist na test môžeš mať covid a môžeš mať len nejakú virozu alebo bronchitidu

ciernysokol
5. okt 2021

To skor laryngitida.

siska53
5. okt 2021

@sense je predsa tolko moznosti 😅. Moze to byt veru cokolvek.. mna bolelo hrdlo a mala som sopel.. spravili mi vytery, ale..musela.som.ist na agtest, aj ked som ocko, ze ci to nie je slaby kovid.. mala som daku virozu... Vytery nic bakterialneho neukazali, ag bol negativny... Tak nech ti daju vymenny listok aspon na ag test.

nwnw
5. okt 2021

Tiez mame tuto virozku 🤦🏼‍♀️.

natalis1998
Autor odpoveď zmazal
Zobraz