Ahojte, nedávno mi zistili karpalny syndrom a doktor povedal, ze musim absolvovat operaciu. Mate niekto skusenosti s tymto zakrokom, ako vyzera operacia a dlho ste sa po nej liecili? Dakujem za vsetky skusenosti.
@mariama345 neodporučil ti najprv rehabilitácie, injekcie????operáciu až ked je to nevyhnutné, prietoky ti aké namerali???? Ja na to trpím už roky, vždy sa to po tejto liečbe upravilo....mám na oboch rukách....muž má po operácii oboch rúk, je spokojný....ale operácia ho potrápila....rekonvalescencia asi mesiac, injekcie a vitamíny.....
Najlepsie je ist na tu operaciu, pomaha velmi... samozrejme je tak rekoncalescencia, ale aj tak.... aj ked ides na rehabilitacie, liecenia, musis jest lieky napr. na vitaminy...
@mariama345
@staronova baby a ake mate prejavy karpalu?
hlavný príznak je trpnutie prstov rúk hlavne v noci, alebo konkretne mne trpla ruka pri Pc, ked som držala myš, musela som pravidelne triasť rukou.....daľšie štádium je stála bolesť rúk.....
v mojom okolí mám dve ženy, ktoré to už museli absolvovať po druhý krát a práve preto mi neurologička povedala, že ak sa to dá oddialiť, tak nepoerovať...
ja to mam 4 roky, uz to idem operovat, lebo koncieva to az tak, ze ti ochrnie ruka a koniec...
@certi mozes si podla zlozenia kupit aj ine enzymy... napr. cez iherb.com... ja som si tam velmi rychlo vybrala tiez, ked som potrebovala wobenzym. Su aj s vyssim davkovanim, novsie... v jednom zdravotnom fore wobenzym nazvali zastaralym, prave kvoli tomu kvantumu tabletiek co treba brat, nizkym davkam a pod... len bolo to cca 3-4 roky, cize by mi dlhsie trvalo to pohladat... co to bol a hlavne zlozenia 🙂 skus si pogooglit 🙂
Mne ho operovali presne pred piatimi rokmi v lokalke, 5minutova zalezitost a ulava neskutocna...ruku som malazafacovanu par dni, vobec nic strasne to nebolo (a to som strasna citlivka)...skusila som ortezu,, obstreky, klud, vsetko nanic, az operacia mi pomohla...
@simca06022011 dik
@mariama345 lekar ti nevysvetlil ako prebieha operacia? Co ja z rodiny poznam, problemy zmizli, ale ako dlho trvala rekonvalescencia neviem.