Dobrý večer.
Majú mi zavádzať kardiostimulator. Mám 56 rokov. Mám aj iné zdravotné problémy a pravda je taká, že sa bojím či sa prebudím, respektíve ako to bude po zákroku. Som zúfalá.
ja este dodam mne sli operovat zapastie a celu operaciu som si nasla na youtube a pozrela, robili mi zhruba to iste uz 3x, aspon som vedela docoho idem
Pred mesiacom ho dávali môjmu strýkovi, ktorý má 78 rokov. Pre zlý zdravotný stav ho ani neuspávali, počul všetko čo sa okolo neho dialo. Veľmi si teraz pochvaľuje, že je po zákroku ako znovuzrodený. Takže sa toho neobávaj, anestéziológ tvoj zdravotný stav určite posúdi najlepšie.
@bambulienka25 Rovnako to bolo so strýkom, mal veľmi slabé srdce a báli sa, aby to zvládol. Teraz sa dá povedať že sa mu vrátila energia a je ako o 20 rokov mladší.
implantujem kardiostimulatory, ked chces, napis.
Budes pri vedomi ked ti ho budu zavadzat,iba ti omrtvia niecim miesto rezu. Prijemne to neni a boli to par dni,ruku nezdvihnes a s obliekanim budes tiez potrebovat pomoct ale prezila som to 3x a to som teda micinka co sa bolesti boji aj porod iba s epiduralom inak som povedala,ze nerodim🤣🙈
Dobrý večer potrebujem súrne radu..sama o kardiostimulatoroch veľa neviem iba to, čo som stihla na nete preštudovat. Môjho otca maju rano operovať a dat mu strojček na nakopnutie pulzov srdca..predpokladám že sa to vola kardiostimulator. Avšak sú dva typy, jeden vraj je napojený k žile, ktorá vedie do srdca a v pripade vie nakopnúť srdce, pulz, alebo nejaky na baterky...takto laicky mi to povedal. Žiaľ neviem viac. A ráno má povedať teda on sam, ktorý mu dajú. Premna je to strašne málo informácií a neviem mu poradiť, ak sa niekto z vas v tomto vyzná aspon troska viete poradiť, prosim napíšte. Ja vôbec neviem čo mu mam povedať. Veľmi pekne ďakujem 🙏
@nasadzuli pisem hned spravu
Nemáš sa čoho báť, je to rýchly a celkom bezpečný zákrok, trvá krátko. A myslím, že sa robí v lokálnej anestéze.
vsetko sa pytaj ci dr ci anesteziologa, su nato aby pomohli a vsetko povedali co budu robit