Kamarátka mi skočila na chrbát a odvtedy mám bolesť chrbta

kim_possible
7. okt 2021

Ahojte ľudia... Mam taky menší problém
Mam 18 rokov a stalo sa toto... Moja kamoška mi skočila na chrbát... (proste na koníka) ma tak 83 kg cca
A odvtedy co už je asi 4 alebo 5 dní ma strašne bolí chrbát... No jak keby práva dolná časť až stredná práva časť... Prosím vás čo je na to dobre?? Naozaj potrebujem radu

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamka34
8. okt 2021

@kim_possible neskakat na chrbát. Zdravie mate iba jedno dievčatá. Normálne k všeobecnej lekárke, je to úraz.

osky
8. okt 2021

80 kilove hebedo ti skoci na chrbat a ty sa cudujes ze ta boli??
Co ste rozum potratili?
To ste ako dosli k takemuto napadu???
Rychlo k lekarovi a prajem ti,nech sa ti rychlo polepsi!
A nabuduce premyslaj,co komu dovolis ...

Inak,kamoska je v tvojom veku?????
Velmi vela kg na takyto vek.
Treba schudnut,koli zdraviu.

janetinka27
8. okt 2021

@osky tak hebedo.... nie kazdy mame stastie byt prirodzene stihly, vsakze. ja som v tom veku mala davno nad 80 kg a nikto ma takouto prezyvkou nepocastoval od zakladnej skoly.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dori92
8. okt 2021

@janetinka27 ved ale... Odhliadnuc od toho, 80kg baba nemôže druhej skákať na chrbát, aj keby obe mali 80. Nehnevaj ssa ale áno hebedo, v tomto zmysle. (ja mam 75 pre info že neurazam pribrate baby)
Ani mužovi by som na chrbát neeskakala, nie ešte 18 ročnému decku😂🙏🙏

janetinka27
8. okt 2021

@dori92 no ale preco hned hebedo? skakat nemala, to je jasne, ale skakat by nemala ani stihla baba druhej na chrbat, nie? ja len nechapem tieto vyrazy, hned o druhom cloveku toto napisat. vsak ani nevie, kto to je, ani nic o nej. vsak to moze byt normalna baba a stalo sa. v tom veku ludia robia aj blbosti. ale dospely clovek by si uz mal vediet postrazit jazyk

dori92
8. okt 2021

@janetinka27 ja ti rozumiem, ale zas pri štíhlej babe je nižšia pravdepodobnosť ze autorke rupnu kríze, ako pri 80 kg labutienke 😂
Véd to ber s nadhľadom, ona len chcela poukázať na to ze váha zohrala veľkú rolu pravdepodobne, tak to tak napísala... Chvalabohu, tá dievčina si to tu neprečíta takže ju to nemá ako uraziť 🙏

jana_eyre_2
8. okt 2021

Bože ženy, vy ste snáď celý život neurobili absolútne žiadnu blbosť, no tak stalo sa zrejme zo zábavy, nie naschvál ublizila.. autorka určite choď k dr, nech zistia z čoho bolesť pramení..

janetinka27
8. okt 2021

@dori92 vsak ja sa rada zasmejem aj sama na sebe, ale zasa nemam rada nejake zhadzovanie inych

jaskolka
8. okt 2021

Asi to je dosť blbé, ale aj ma rozosmiala ta predstava. Autor (ka) neviem ci si chlap, alebo žena. Lebo ak to prvé tak ešte to sa dá pochopiť, že ti na chrbát skočí kamoška, aj keď je to mierne bláznivé,83kg dievča aby hopsalo na nieči chrbát, no ale budiz.(ako čert a Kača)
Ale ak si dievča, tak to je už ozaj strelene, aby na teba letela kamoška, čo ťa prelomiť chcela?
V každom prípade chod k doktorovi, a nabudúce také somariny nerobte.